katlav PapatiA kız bebeğe hamileyim ilk gebeliğim 20. Haftadayım. Yüzüm hamilelik öncesinden daha iyi 🥹
PapatiA Havin49_ Gzde_defne ValideSultan Eyllullu Fatmanur_0416 Fatmanur_0416 ZehraErva mavigece425_ hayirlisi06 edaabykl Rume katlav sari_papatyam yslmn benim de ilki oğlan bu ıkıncı ılkınde ilk zaman sol kaşığımda ağır olurdu uyku vardı açlığa hiç gelemezdim onun harici bişey yoktu şimdi bunda da öyleyim tek fark çabuk üşüyorum o yüzden cinsiyetle alakalı mı diye düşünüyorum
yslmn Bu sağ yan sol yan yatma olayından nasıl cinsiyet anlaşılıyor ya Ben genelde hep sağa yatıyorum 9. Haftamdayım
yslmn Belirtilerim şu an karmakarışık bazen tatlı istiyorum bazen ekşi yüzüm bir sivilceleniyor bir güzelleşiyor, bazen midem bişey almıyor kusuyorum bazen hiç bulantım olmuyor, inan hiçbişey anlamıyorum belirtilerden pek inanmıyorum da böyle şeylere 🤭
3bebekliannee PapatiA benim bi kızım oğlum var şimdi 2.kez kız olacak ilk kızımda sivilce felan olmadı ama yüz güzelliğim gitmişti oğlumda aksine güzelleşmiştim şimdi 15 haftalık bazen çirkinleştiğimi düşünüyorum ama yine sivilce vs yok ☺️ kızımda hiç mide bulantım olmamıştı oğlumda olmuştu bu kızımda da ilk zamanlar mide bulantılarım oldu bence hamilelikten hamileliğe değişiyor
teachermomyy23 PapatiA 27 haftalık hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse ilk haftadan itibaren cildim çok güzelleşti her gören çok güzelleşmişsin diyor Bence kız çocuğu güzelleştiriyor en azından ben de öyle oldu💕
Zeynepefem PapatiA evet bende sivilce vs var ama hamilelikten once de tek tük çıkardı o nedenle olduğunu düşünmüyorum
Zeynepefem PapatiA benimde ilk erkekti bu kiz ikisi birbirinden farklı oluyor evet oğlumda bulantim cok olurdu istifra ederdim sürekli kızımda yok denecek kadar az oldu bulanti.. bunda da ödemim cok oluyor sürekli şişiyorum oğlumda böyle değildim. Bende farklı oldu tabi ama bence herkeste böyle olacak diye bisey yok. Tamamen belirtiler farklı olup cinsiyet ayni olanlarda var
zeyka PapatiA gebelik belirtileri aserme belirtileri hepsi hikaye inanmayın bunlara 3. gebeliğim hepsi birbirinden farklı. cilt bozulması hem kızda oldu hemde erkek de diğer kızımda bişey olmadı. Hepsinde tatlıdan nefret ettim tuzlu ekşi yedim karnım hepsinde aynı ne yuvarlak ne sivri 😁
Havin49_ PapatiA sanmıyorum cnm çünkü benim oğlan da sağ ladıktaydı bende sürekli açtım şuan hamileyim iki kese de bebek olduğu için sağ sol ayrımı yapamıyorum yani benim kişi de erkek ama mesela bu gebeliğimde ilk gebeliğimin tam tersi canımın çektiği şeyler bile biz ikisi de kızdır dedik eşimle ikiside erkekmiş üç oğlan oldu