babymom61 orhismommmmmm ayy bence devlet hastaneleri rezillik birincisi çok kalabalık kuyruk çok oluyor tam saatinde randevu alsak bile hep 20 dk 30 dk fazla bekliyorum doktorların bazıları hiçbirşey bilmiyor ilgi devlette daha az diye düşünüyorum ben özele başladım sadece tahlillerimi devlet hastanesinde yaptıracağım
ilaydadgnn orhismommmmmm şu an ikinci gebeliğim hatta bu daha 5+1. İkisinde de doktor 12. Haftaya kadar ilişki önermiyor. Muhtemelen düşük riski olmasın diye. Ancak bu benimle alakalı da olabilir ilk hamileliğim tedaviyle olmuştu. Sonrasında ilişkiyi hele son aylarda olan ilişkiyi destekliyor. Ben de doktoruma katılıyorum ilk aylar yasak sonra akışına bırakıyoruz
svdaaydnn orhismommmmmm bu çok yoruma baktım kendimi buna hazırladım ama yinede bu kuşku oluyor insanda
orhismommmmmm Kızlar hamileliğin ilk haftalarında yani 6. Haftasında vs ev işi falan yapıyor musunuz ilk hamileliğin biraz tedirginim nasıl haraket etmeliyiz
evin379_ Valla ben geçen hafta gittim keseyi görmedi alttan muayene etti o şwklde gördü ve çok iyi dedi bu cuma günü kontrolüm var ve görücez sanırım bu defa keseyi vs.(devlette takipteyim ve doktorum muhteşem çok memnun kaldım?) denizlideyim ben