aslioran Kızlar ben 5+0 da keseyi gördüm 6+0 da randevum var sizce bebeği görüp, kalp atışını duyar mıyım? Sizde nasıl oldu? Bir de benim hiçbir belirtim yok bu durum beni tedirgin ediyor.
melikeeer İyi akşamlar kızlar ilk gebeliğim 6+3 keseyi ve içinde bebişi gördük ama çok küçüktü 1 hafta sonra gel dedi bakalım bu hafta içi gideceğiz. Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım 💕
orhismommmmmm Ben 6 haftalık hamileyim ama herhangi bir bulantı kusma belirtısı yok bugün ayakta fazla durdum kasıgım ağrıyor normal mi
babymom61 orhismommmmmm bence normal olabilir bende 7+2 yim arada kasık ağrım oluyor mide bulantım hiç yok
babymom61 orhismommmmmm bende o yüzden ilk kontrolüm için beklemek istedim hayal kırıklığına uğramamak için 7+5 de gidicem herşey tam belli olsun
svdaaydnn orhismommmmmm bu çok yoruma baktım kendimi buna hazırladım ama yinede bu kuşku oluyor insanda
babymom61 orhismommmmmm bence normal seyrinde ilerleyebilir bebek rahim tarafından korunuyor zarar görmez tabiki mide bulantısı ve hasta gibi olanlar cinsellikten soğuyor uzaklaşıyor bende böyle bi durum olmadığı için hamilelikten önce nasılsa şuandada öyle
ilaydadgnn orhismommmmmm şu an ikinci gebeliğim hatta bu daha 5+1. İkisinde de doktor 12. Haftaya kadar ilişki önermiyor. Muhtemelen düşük riski olmasın diye. Ancak bu benimle alakalı da olabilir ilk hamileliğim tedaviyle olmuştu. Sonrasında ilişkiyi hele son aylarda olan ilişkiyi destekliyor. Ben de doktoruma katılıyorum ilk aylar yasak sonra akışına bırakıyoruz
orhismommmmmm babymom61 biz bugün gittik kalp atışını duymadı haftaya gelin dedi o zaman bizde mi gitmesek aceba
babymom61 orhismommmmmm kişiden kişiye değişiyor 7+0 da duyanlarda var kuzenim 6+2 de duymuştu ama ben yine ilk kontrolümü çok geç aldım herşey rayında ilerliyor aceleye gerek yok diye düşünüyorum 😊
orhismommmmmm Ya kızlar bide. Ben özele gidiyorum doktor böyle acele ediyor gibi ne gibi sorular sormalıyım çok. Aşırı detay vermıyor o
babymom61 orhismommmmmm yani bende daha ilk kontrolüme gitmediğim için bilmiyorum ama doktorun herşeyi sana tane tane açıklaması lazım acele edip seni yollamasın herşeyi açıklasın memnun kalmazsan doktorunu değiştir doktor çok önemli seni takip etmesi lazım
orhismommmmmm babymom61 devlet hastanesi hakkında yorumun ne gitmeli miyiz Orası daha mı iyi takıp eder aceba
babymom61 orhismommmmmm ayy bence devlet hastaneleri rezillik birincisi çok kalabalık kuyruk çok oluyor tam saatinde randevu alsak bile hep 20 dk 30 dk fazla bekliyorum doktorların bazıları hiçbirşey bilmiyor ilgi devlette daha az diye düşünüyorum ben özele başladım sadece tahlillerimi devlet hastanesinde yaptıracağım