akyuz14 bebelog evet bugun gittim çok sevdim sıcak kanlı naif bir doktor bilgilendirmesi de iyi Sefa hocayla devam edicem
bebelog akyuz14 çok sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun. Bende tolga hocanın yaklaşımından memnun kaldım, ondan devam edeceğim. Sağlıkla ve kolaylıkla geçsin inşallah süreçlerimiz🌸
monstera55 bebelog doğum yaklaşana kadar devlete gidip doğum için özele geçince özeldeki doktorlar kabul ediyor mu bilginiz var mı
bebelog monstera55 ediyorlar tabiki, ben dün gittim doktor bu kadar ileri haftada genelde gebeler değişiklik yapmaz ama hoşgeldiniz diye karşıladı beni. Sizde rahat bir doğum için tercih ettiğinizi söylebilirsiniz
busepolatt sinemsssssss 2 hafta sonra detaylı ultrasonum var mesut hocaya gidiyorum arkadaşımda ona gidiyor ve çok memnun bende çok memnunum ama fiyat farkı alınıyo galiba arkadaşım muayene parası 1100 + detaylı için 1100 tl daha veriyomuş
suragungor sinemsssssss 1. Detayli ultrasonumu gokhan unver yapti 2. Yi huseyin ekici yapti ikisinden de memnun kaldim
busepolatt sinemsssssss siz hangi doktora gidiyosunuz ben 8 aralık pazartesi sabahtan gidip sıra alıcam en az 20 dk en fazla 45 dk sürüyomuş
sinemsssssss busepolatt Davut hocaya gidiyorum ben detaylı ultrason icin gidicem haftaya onda da hüseyin hocaya randevu almayı planliyorum