Yazan herkesten allah razı olsun dilerim rabbim kimseye yaşatmaz. 19 haftalıktan beri neler yaşadım ne kadar ağladım ne kadar direndim Rabbim biliyor neler dedim söyledim yalnız kaldım Rabbıme sıgındım her yalnız kaldıgımda ağladım ağlamadığım günüm geçmedi.. inanın neler duydum , 1 aydır yatarak uyuyamadım nefes alamadım karnım gerilmekten artık yanıyordu acıyordu, oh dıye nefes alamadım 12 litre suyumun 4 litresi once alındı, 8 ide doğumda cıktı. Rahmım o kadar buyumuşki bebeğim 2880 gr 44cm doğdu . Hayatımda kendımı hiç böyle görmedim üçüncü evladım olacaktı..
Olmadı rabbim bizden çok sevmiş. Geçermi geçmez dayanamam derım belkide dayanırım ölüsünü görmek istermisiniz dediler giydirdik dedıler
Ölmeden bir gün önce bebeğiniz son nefesınde yanında olmak istermisiniz dediler..
Bir ana hem tasıdı hem ölümle gram kala doğurdu gördü şimdi nasıl kucagına alsında onu bırdaha orda bıraksın..
Çok şeyler yasadım hem rahimim gitti , hem canım, ben sanki yarım kaldım..
Allahım sınamasın kimseyi cok acı an geliyor susuyorum an geliyor konusuyorum ama biliyorum tek değilim cok kişi yasadı nolur dedım banada nefes olum nasıl geçecek bu sızı..??