mislinakus diamondred 5 ekim adet tarihimdi 15 ekim ovulasyon sonrasında kullanmaya devam ettim ovulasyon testini 26 Ekim’de baya koyuydu bugün ondan da koyu oldu kan verdim degerim daha gebelik testinde görünmez belki ovulasyon testi yakaladı
bsglll [silindi] geç döllenme falan olmazsa 10. Günde çıkıyor bence. Arkadaşımda 8. Gün benim ilk gebeliğimde 10. Gün öğrenmiştik. Ama daha erken olmuyor bence.
Miracle_1 sseymamoms benim bir saat önce falan peçeteye çok açık kahve renkte vajinal akıntı geldi devamı gelmedi yerleşme olabilir mi acab bilmiyorm adet öncesi lekelenme mi
Miracle_1 Benimadimanne bilmiyorum inşallah öyledir kaç zamandır negatif görmekten yoruldum umutlanamıyorum bu yüzden
superstar_00 sseymamoms Benim 2 kasım belirtilere kulak asmıyorum ama sık idrar çıkma beni rahatsız ediyor o da havalar soğudu ona bağlıyorum göğüs hassasiyeti bunu da adetin yaklaşmasına bağlıyorum ara ara sabah mide bulantısı, baş dönmesi.
samaa_ Meliss- 🤣kocamla küsüm kizz yapamadik bugun ama daha yumurtlamadim bir kac gun var yumurtlamaya🤣
bsglll Alyaveysel bende çok zor duruyorum. Yarın çatlamadan sonra 8. Günüm. 10. Güne nasıl sabredicem bilmiyorum. İnşallah pozitifi görürüz bu ay 🙂
Alyaveysel sseymamoms dayanamadim bu sabah gidip test alıp yaptim ama çıkmadı, sanırım yok olsaydı çıkardı herkes daha erken ogreniyo
sseymamoms Ed53746 o yüzden erken test yapma hiç ben geçen ay cok yaptım hep moralim bozuldu. Şimdi en son güne kadar beklicem 🤯