senem0987 32+3 aynı durum bende de var 12-1 e kadar uyuyorum uyanıyorum kahvaltı yapıyorum tekrar bi uzanma isteği uyusam uyurum da ama uyumamaya özen gösteriyorum evi toplamak çok zor geliyor
Zumruduanka160 Yarın 31 hafta olacağım gram enerjim yok çiçek suladım sadece hemen bir halsizlik uzandım geceleri uyku sorunu başladı sabah 12-1 e kadar uyuyorum. Depresyon ve kaygı yeniden tetiklendi zaten vardı da artıyor gibi
Ayseguls_baby Kbrcanse olabilir canım doktorum kız bebekler 29-32 hafta arası çok sıkıştırır dedi öyle de oluyor gerçekten olsun buna şükür dayanıcaz ❤️
ilknur888_ Kbrcanse ben 10. Haftada böyleyim gerçekten cok kötü bişey . Yediğinden Z içtiğinden yattığından dahi tad almıyor insan
8143 Kbrcanse bende 30+4 sabah kahvaltıyı yapıyorum 2 saat sonra uyku istedği oluyor uyuyorum geceleri çok uyanıyorum
Ozgemlym Kbrcanse halsizlik yok şükür ama gece uykusu parça parça mide bulantısı da geri yüklendi 😒 koku hassasiyetiyle delice uykum geliyor uyuyamıyorum yataga gidince kaçıyor gece 7263940 defa uyanıyorum
Zumruduanka160 Çok halsizim en ufak bişey yapasım yok hep yatma istiyorum yatmaktan da bunalıyorum .. geçe devamlı WC nefes darlığı sabah uyanmak istememe 😢