Kbrcanse Son 2 haftadır uyku sorunları ve halsizlik, gereksiz sinirlenme gibi durumlar yaşıyorum. Sabah 10 da uyanıp 12 de geri uyumaya gidiyorum uykum geliyor sürekli. Hiçbir iş yapamıyorum halim yok . Normal mi ? Siz nasılsınız 🌸
Sinem21 Kbrcanse herkesin farklı bence bende uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanıyorum halsizlikte yok şükür ama çabuk yoruluyorum 🫠
anneoluyorummm103 Kbrcanse 31 haftadayım bende halsizlik yok hatta çok enerjiğim sadece ağrılar ve nefes darlığı zorluyor. Tabi sinir stres takıntı had safhada 🥲
Daisyy000 Kbrcanse Benimde sürekli uykum geliyor, çok kilo aldım o yüzden hantallik var 2 adım atsam yoruluyorum
QueenBahar_ Kbrcanse 30 değilim ama 29 a girecem Son 1 haftadır gecleri berbat kaç defa uyanıyorum sabaha kadar bilmiyorum Sanki sırtıma odunla sabaha kadar işkence etmişler hiç halim yok 2 çocuğum var mecbur ayakta Durmaya caşlıyorm 🫠🥰
Kbrcanse Sinem21 ay maşallah deyin kendinize . Halsizlik gerçekten çok zor yemek yapasım gelmiyor. Temızlık yapasım yok. Depresyon modundayım 😅
ilknur888_ Kbrcanse ben 10. Haftada böyleyim gerçekten cok kötü bişey . Yediğinden Z içtiğinden yattığından dahi tad almıyor insan
Kbrcanse anneoluyorummm103 Allah kolaylık versin size de ❤️banada enerji . Halsizlik bütün modu düşüyor
anneoluyorummm103 Kbrcanse amin inşallah, doğuma yakın enerji geliyor diyorlar sizede bir an önce gelir inşallahh 🙏🥰
Ayseguls_baby Kbrcanse 31 haftalığım bende de uyku sorunları var uykusuzluktan tansiyonum oynuyor malesef doktorum yeşil alan açtı Perinatologa yönlendirdi tansiyon takibi yapılıyor. Daha önce tansiyon problemim yoktu uykusuzluk başladı beraberinde tansiyon çıktı
Kbrcanse Ayseguls_baby Tansiyonum mu düşük acaba diye düşündüm bende çünkü kafam kalkmıyor. Size de geçmişler olsun 🧡Az kaldı dayancaz
Dunyaninencoolannesi Kbrcanse 30+4ten bildiriyorum kalçama sürekli kramplar giriyor yaklaşık 5 saat ayakta çalışıyorum halsizlik de var keyfim yok napsak bilmiyorum ya
Kbrcanse Dunyaninencoolannesi Ay gerçekten zor sizinde. Keyifsizlik bu haftalarda geldi. Gayet pozitif mutluyduk
Ayseguls_baby Kbrcanse olabilir canım doktorum kız bebekler 29-32 hafta arası çok sıkıştırır dedi öyle de oluyor gerçekten olsun buna şükür dayanıcaz ❤️
Asteriaa Kbrcanse bende 31 haftaligim, gece 1-2 ye kadar uyuyamıyorum sonra uykuya dalıyorum 5 gibi mutlaka uyanıyorum sonra yine uyuyamıyorum eşim ise gittikten sonra 7.30-8 gibi yatıp 10.30 da uyanıyorum ama uyumamış gibi oluyorum yinede enerjim yerinde hatta az önce trileçe yaptım bir buçuk saattir mutfaktaydim 😬