vanilya_kokusu_ anneoluyorummm103 tatlı zorluklar annesi gün gelecek hepimiz doğuruyoruz dicez ya 🥹sana az kaldı masallaah benim daha Mart’ta 🥹
CEKAS vanilya_kokusu_ yetiştimm 🙋🏼♀️ tahminime göre 5 haftalık, yarın doktor muayenesinden sonra daha net olur diye düşünüyorumm 💃
vanilya_kokusu_ Busraaaakkk o segirmeler aslında minik minik vuruyor biraz daha geçsin tam hissedersin benim ilk zamanlar öyleydi iki gündür durmuyor masallah🥹🧿ilk gebelikte de 17 de hisettim
Busraaaakkk vanilya_kokusu_ Öyle mi🥹 bazen de tümsekten araba ile geçiyorsun da için bi tuhaf oluyor ya öyle bi şey hissediyorum demek ki bebiş hareketi 🥹
vanilya_kokusu_ akkoyun21 bende 12 de gittim kıza benziyor dedi 16 da gittim kıza benziyor dedi ama sadece benziyor dedi 20 de gidecem bakayım ne dicek😂
akkoyun21 vanilya_kokusu_ cinsiyetini öğrenemedim artık bir dahaki kontrolüme bakacam😊 hayırlısı olsun inşallah
Havin49_ vanilya_kokusu_ malesef sizin 24 e kadar vaktiniz var benim ikiz gebelik olduğu için 22 yi bile geçmesin dedi
CEKAS vanilya_kokusu_ evett hiç beklemediğimizde, pek de uğraşmadığımızda oldu 😅 daha yeni yeni kabulleniyorum 😅
atesvesu vanilya_kokusu_ 13+6 haftalık olduk cinsiyetini öğrenmeye az kaldı sabırsızlıkla hareketlerini net olarak hissetmeyi bekliyorum şuan sadece kayar gibi oluyor birde toplanıyormus hissi oluyor
Busranur_mnts vanilya_kokusu_ 23 haftayım geçen hafta kıpır kıpırdı herhalde sırtını döndü 2 gündür sakiniz net hareket olmuyo arada hissediyorum kıpır kıpır hissetmek çok.güzek 🥺
asenazeynep vanilya_kokusu_ Yaa bazı devlet hastanelerinde oluyormuş, bizim burada yok sanırım özelde mi bakılacak bilmiyorum artık doktorumuz yönlendirir herhalde sizin orada nasıl özel mi devlet mi?
Busranur_mnts vanilya_kokusu_ dürtüyorum bile bana mısın demiyor ya uykucu ya tembel 🤣🤣 hareketi azalınca sağlık ocağına gittim cuma günü kalp atışı iyi dedi😅