Oykulina 25agustos valla batıl inanç mı yoksa gerçek mi bilmiyorum ama kızım olucak ve ben cidden çok cirkinlestim 😄
SydYsf 25agustos aradim sancilarini bekle dedi o zaman hastaneye gecis yapicam suanda cok hafif ksilmalarim var herseyim hazir
Bebekim123 25agustos bende ama bakalım nasıl olacak burnu çok büyük geldi aslında çirkin değil yaaaa😍profilde resmî var ya teyzesi 😍
SydYsf 25agustos vallla bende öyle suanda kendimi dinlemeye aldim :) 2 gunde surebilir dedi doktor ama genelde sancilar basliyo dedi hem heycan hem korku ikisi bi yerdeeee
Sever 25agustos ben erkek annesiyim ergenlikte dahi sivilcem olmazdı hamilelikte çıktı onun cinsiyetle alakası yok 😊
25agustos Bebekim123 çirkin olur mu hiç ya. Küçücük minnoşun burnu büyük olur mu sana öyle geliyor o 😊 yüzü küçüktür 😊
Aysefee Bu devirde böyle hurafelere inanmak ne kadar saçma,herkesin biyolojik yapısıyla ilgili bir durum bu.
25agustos Aysefee hurafe deyip geçmemek lazım. Kız bebek annede bazı eksikliklere yol açıyor bu de cilt bozukluğuna sebep oluyor diye okumuştum.
HayalYaren 25agustos walla benimde sırtımda büssürü sivilce çıktı özellikle yüzüm çok değişti burnum desen ayrı bi dünya oldu 😀
Mrvaydn18 25agustos ben güzelliği bilemem ancak ergenlikte çıkarmadığım sivilceyi hamilelikte çıkardım bence tamamen hormonlar 😂
Deletedmom232 25agustos 😀😀 Sağlıklı beslenmeye dikkat et tabiki tuzluda yiyeceksin ama boş bol sebzede tüket eşitle durumu👍🏻