Duyguanneoluyor 25agustos ayy evet evet sağlıklıca doğsunlar yeterki onlar bize dünyanın en güzel duygularını tattırıyorlar iki sivilcemiz çıkmış çokmu😄😄
Mervenin 25agustos tam aksine kızım olcak ama herkes aşırı güzelleştiğimi cildimin bile çok güzel parladığnı söylüyor 😊 bence hamilelik her kadını güzelleştirir😇👍🏼
25agustos Mervenin daha yeni hamile olduğumu öğrendiğim gün misafirliğe gitmiştik bir abla vardı. Pat diye söyledi sen hamile misin diye. Söylemek istemedim ben daha kesin değil diye. Direk sen çirkinleşmişsin hamilesin sen dedi 😀
Gamze88 25agustos benim kızımda da bozuldu cildim🙈şimdi erkek bekliyoruz yine Bozku 🙈😅bence ilk hafta kilo veren annelerin hemen cildinden belli oluyor,cinsiyetle alakası yok,tombiş hamilerlerin yüzü daha güzel oluyor dolu dolu yanaklar vs😁kendi fikrim
Melisssss1994 25agustos Bende 20 haftalık hamileyim. Kızım olacak inşalllah. Yüzümde kırmızı kırmızı bir şeyler çıktı. Beyaz tenliyim ben. Ve çok kötü duruyor. Fotoğraf çekilince farkediyorum ki yüzüm de kilo almış 😂 İnşallah hepsi Doğumdan sonra geçecek. O yüzden boşverin güzelliğinizi çirkinliğinizi anın tadını çıkarın bence. Hepsi Doğumdan sonra geçiyor
SydYsf 25agustos aradim sancilarini bekle dedi o zaman hastaneye gecis yapicam suanda cok hafif ksilmalarim var herseyim hazir
Kurbagaannesi 25agustos ben de kız annesiyim bana da oğlan gibi bu ne güzellik diyorlar 💁🏻♀️ Hatta baya şaşıran oluyor henüz 5 kilo aldım yüzüm de şişmedi ama en başından beri eşim de dahil kayınvalidem çevremdekiler güzelleştiğimi söylüyor
Rstasar 25agustos valla hayatimda hic olmadigim kadar cirkinim suan.Heryerim sivilce icinde sirtim yuzum boynum..normalde biraz azalmisti simdi dogum yakin yine kudurdular ..ve kizim olacak
Cerenerb 25agustos 20 haftalık erkek bebeğim Ama benim yüzüm de lekeler çıktı ödem oluşmaya başladı hızlı kilo alıyorum Erkek bebek güzelleştirir tezini uygulamalı çürüttüm 😁
Esmalemdar 25agustos valla canım ben koz da da oğlan da da çirkinleştim 😀 bu sanırım benle ilgili bir problem ne kadar bakım bile yapsam olmuyor 😢😀
mercimekkkannesi 25agustos sorma yaa ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamıştım ama yüzüm şuan doldu taştı herkes hamilelikten hormonaldir diyo ama hiç azalmıyo 24 haftalığım
Yasemincifci 25agustos yok alakası yok onunla aksine erkek bebek çirkinleştiriyormus kız bebek güzelleştirirmiş