hhandan Selam kızlar kayseride fetal dna yaptıran var mı varsa eğer nerede yaptırdınız ücreti ne kadardı
gecegunesim hhandan Ben yaptırmadım ama. Doktorum bir yer önermişti ismini unuttum 500 euro demişlerdi. (Şuan 8 aylık hamileyim bundan yani bundan 5-6 ay önce )
gunelozturkq hhandan ben Kayseri Gevher Nesibe devlet Hastanesi’nde yaptırdım 6000 TL ye 10 gün icindede sonuçlarim çikti
tezcaan Önümüzdeki hafta yaptıracağım. Acıbadem’deki doktorumuz iki yer önerdi. Birincisi tabii ki Acıbadem hastanesi, ikincisi de eurofins diye bi genetik merkezi. Biz maliyet olarak bakılınca eurofinsi seçtik. 465 Euro gibi bi fiyatları var
ozlemmerve gunelozturkq kandan mı karındaki sıvıdan mı bakıyorlar diğer fetal dnalardsn farkı var mı acaba
gunelozturkq ozlemmerve kandan iki tüp kan aldılar canım malesef devlet hastanesi olduğu için cinsiyeti söylemediler bize raporda da yazmadilar Karından bakılan amniyosentez bu arada
gunelozturkq Washingtonxyz önceden randevu almanıza gerek yok erğer kayseriyi kastediyrosaniz pazartesi salı carşamba günleri kan alınıyor sadece genetik bölümünü arayıp bilgi ala bilirsiniz isterseniz bende 10+1 de gitdim kan verdim
gunelozturkq melteW Gevher Nesibe devlet hastanesi yanliş hatırlamıyorsam şehir hastanesinin hemen yanındaydı ayrı küçük bir bina