xxR4bia Kızlar bat 1 Kasım Nerdeyse yok kadar silik çizgi görüyorum hayal mi görüyorum Aralarında 3-4 dk var aynı test
Mammmm Canım varla yok arası ama ya 2 gün sonra test yap gene yada en iyisi kan vermek kan ver inşallah vardır
xxR4bia asenazeynep teşekkür ederim canım ya öyle yaparım ya da kan veririm acilde, 3 gündür baş dönmesi halsizlik yaşıyorum onun için giderim aradan onu da çıkarırım 😅
xxR4bia Deletedmom_878 asenazeynep Busranur_mnts Kızlar haberin verin demiştinizzzz henüz kan vermedim test de yapmadım ama bugün adet değilse yerleşme kanaması geldi biraz lekelenme oldu peçeyeye gelecek kadar umarım adet değildir🥹🥹
xxR4bia hilalaselll4 inşallah canım teşekkür ederim 🥹 arada sağ kaşık tarafıma batma hissi oluyordu, bir de 3 gündür baş dönmesi halsizlik gibi belirtiler var 🥹bide mide ekşimesi oluyor ama onunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum
asenazeynep xxR4bia Hahaha o da mantıklı hem kan vermek daha net sonuç vermiş oluur, inşallah güzel haberleri alır bize de söylersiin🥹🥹
honeyandsun Umut vermiş olmak istemem ama ben de hamileliğimi days comfortla neredeyse bu siliklikte bir çizgiyle öğrendim. Acaba mı dedim bekledim 2 gün sonra test yaptım artık belirginleşmişti. Bence bekleyin yeniden bir test yapın 💕
xxR4bia honeyandsun evet bu da olabilir eğer doğruysa zaten çok çok yeni gebelik çünkü dün sabah da yapmıştım Hiçbişey çıkmamıştı 🥹