cizgilidefter Sultan_nur ben nevagenle anlaştım. Funda hanım ilgileniyor, tüm süreçte de çok destek oldu. Tüm merkezlerle görüştüm bu süreçte
babymomm_ Sultan_nur ben de Antalya’da yaşıyorum çok karasızdım bu süreçte, @cizgilidefter hanımefendinin tavsiyesiyle nevagenle tanıştım ve memnun kaldım.☺️
gizemkdogan Sultan_nur intergen genetik merkezinin antalyada şubesi var 11.000₺ diyorlarmış oraya yaptıracağım 5M Migros’a yakınmış Antalya’daki kan alma merkezleri
cizgilidefter Sultan_nur ben de cevap veriyim 10+5 de yapılabiliyor. 15bin tlydi, qnb finansbank kart bize vade farksız 6 taksit seçeneği sundu birde. Firma taksit yapmıyor
Sultan_nur nilosko_ ilçede oturuyorum diye buradaki devlete gidiyordum ama memnun kalmadım doktor arıyorum bende şuan
beautymom Bende antalyanın alanya ilçesinde oturuyorum çok kararsızım yaptırmakta hangisi iyi hangisi daha iyi sonuç verir hiç bilmiyorum korkuyorum da bi yandan 10 haftalığız şuan
Sultan_nur beautymom bende aynı durumdayım canım ya bazıları yaptır diyor bazıları yaptırma gerek yok bilemedim