Alya05 Canaa 38. Haftada sezaryen için gün verirse aralık 15 16 ya denk geliyor , şuan heyecan yok ama bir an önce günler geçsin istiyorum çok yoruldum
Salihanurrr Canaa 15 kasım 38. Haftaya geliyor sezeryan günü verdi bakalım 🥰bitsin artk çok sıkıldımm
mucizem4423 Tahmini 23 Kasım görünüyor bakalım kontrole gidiyoruz en son küçüktü 2-3 hafta şimdi neler diyecekler 🥹🥹
Canaa mucizem4423 allahım inşallah iyi haberlerini alırsınız. Küçük sorun değil ceviz kefir yoğurt kabak çekirdeği bol bol tüketin. Beyaz ekmekten uzak durun tam tahıla yönelin. Görün bakın nasıl toparlayacak 😍❤️
Nazli_3009 mucizem4423 benimde normalde 10 Kasım ama en son muayenede bana da 2 hafta gerilik var dediler o hesaba göre de 21-22 Kasım dediler inşallah haftalarını yakalamışlardır
Selo3 mucizem4423 Ay bizimde tahmini 23 Kasım ama bakalım ne zaman gelmek ister heyecan ve geri sayım başladı ☺️
aise_kazan Alya05 ayni durumdayız ya haftasonuna denk geldigi icin 17 kasim büyük ihtimalle ama günler geçsin istiyorum
[silindi] Alya05 ben 17sine gün aldım ama bebişe hiç güvenmiyorum aşağı baskım çok, 2 doz ciğer geliştirici oldum 31 haftadayım. Kasım annesi olurum diye korkuyorum ama posta girmeden edemedim🙈😂
pinarpoyraz Canaa 34 haftadayız 25 kasıma gün alırız dedi 1 aydan az kaldı iyice ağırlaştım nefes almak çok zorlaştı
kaderkeklikk24 pinarpoyraz bende 36 haftadayım zaman geçsin artık diye dua ediyorum çok zor yürürken bile zorlanıyorum yatmak desen yatılmıyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah
Canaa Bizimde 33+5 34 e girdik. 39 da alacağız dedi erken gelip bizi şaşırtmazsa 🤭 o yüzden aralık başı mı Kasım mı bilmiyoruzz amaaaa çok yorulmadık mı ya biran evvel gelse de sevsek yavrularımızı
pinarpoyraz Canaa bir de 3 yaş oğlum var uykusu çok düzensiz ikisi beraber perişan oluyorum şimdiden 🥲
mucizem4423 Nazli_3009 iki haftalık gerilik çok önemli değil çünkü içerde bi tartı yok tamamen formül hesabı fazla da olabilir az da gönlümüzü ferah tutalım biz yapacağımızı yapalım gerisi Allah ın işi artık herkes aynı kiloda değil sonuçta 🫶🏻😊 sağlıklı olsunlar da tek gerisi önemli değil 🫶🏻🫶🏻