Babymoms55 Silaaaamom2025 sizin kaç haftalık benimde geçen haftaya kadar öyleydi karnımın aşağı indiğini hissettim 3 gün sonra da gece kasılmalar başladı bebek toplanıyordu sadece 10 dk da bir dayanılmayacak bi şey değil nst de de çıktı zaten ama artmadı doktor muayene etti yumuşama var rahimde dedi
Silaaaamom2025 Babymoms55 ben 39+2 yim benim doktor alttan hiç bakmıyor malesef çatım nasıl onu bile bilmiyorum
nrglk Benimde ilk doğumda bir gün boyunca 10 dakka bir sonraki gün 5 dakkada bir olmuştu gece yarısı doğurmuştum ilk diye uzun sürebiliyor
Babymoms55 Silaaaamom2025 benimde aynı şekilde çok fazla bakmıyor bakmaması daha iyi umarım sağlıkla kucağımıza alırız🤲🥰
Silaaaamom2025 Babymoms55 ben baksa daha iyi olur diye düşündüm çünkü son dakika çatı darsa napıcaz 🥹
Babymoms55 Silaaaamom2025 doktoruna sen söyle benim doktorum biraz kişinin kendi isteğine bırakıyor mesela
Silaaaamom2025 Babymoms55 ya erkek olunca insan çekiniyor ama bi düşüneyim doğuma uygulamaya göre 3 gün kaldı gerçi artık fırsatım olur mu bilemedim 😥
sevgidolubiranne Babymoms55 merhaba inşallah bebis sağlıkla kolaylıkla doğar 💐 bebis kaç kilo acaba benim doktorum kilosundan dolayı sezeryan önerdi merak ediyorum
rem_aden Dayanabileceğiniz kadar sıcacık duş ve duş esnasında derin squat öneririm, merdivenleri yan yan çıkıp inmek de hızlandırır, bir de ilişkiii
Babymoms55 sevgidolubiranne pazartesi gitmiştim en son 3500 dedi kaç haftalık sizin bence normal deneyebilirsiniz yanıltabiliyor sizin kaçmış bebişin kilosu
sevgidolubiranne Babymoms55 Sağol kuzum 38+1 di geçen hafta . Bugün 39 olduk 39+2 ye sezeryan günü verdi doktor ama endişeliyim işte
Silaaaamom2025 sevgidolubiranne aşko naptın nasılsın iyi misin diğer arkadaş doğurdu inci tanesi bize geldi sıra 🫡 seni çok tedirgin gördüm sezeryan konusunda birkaç postun altında da eğer istemiyorsan sezeryan bence başka bir doktorun daha görüşünü al mutlaka hala şansın varken tek doktorda takılı kalma kilosu bence doğduğu zaman bu kadar çıkmaz diye düşünüyorum ilk doğum olacak bide yerinde olsam mutlaka başka bi doktor görüşü daha alırdım perinatolojiye de gidebilirsin
zuloss Babymoms55 bence vücut kendini doğuma hazırlıyoruz çok sancım da yok diyorsunuz. Şimdi gitseniz en fazla iki santim açılmanız vardır doğum başladı diyip suni sancı verip perişan ediyorlar bence sancılarınız şiddetlendiginde gidin
Babymoms55 zuloss evet ilk hamilelik olunca insan ne yapacağını şaşırıyor doğru söylüyorsunuz şu anlık şiddetli olarak hiçbir şey yok doğum sancısı kesinlikle kendini belli eder diye düşünüyorum 🥰