Babymoms55 Bu şekilde kasılmalar var kızlar bebek toplanıyor kasıkta baskı hissi hafif adet sancısı gibi vuruyor belli belirsiz bi sancı
ozzz06 Babymoms55 olabilir . Sancılar sıklaşıyorsa kasıklarda artıyorsa . Haftanız da ileri baya zaten . Sağlıkla doğsun inşallah
Babymoms55 Babymoms55 kızlar bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı doğum sancılarıymış her an her şey olabilir dedi muayene etti yumuşama varmış bide ishalim var 1 haftayıda bulabilir her an da olabilir dedi egzersizlere devam ediyorum
zuloss Babymoms55 bence vücut kendini doğuma hazırlıyoruz çok sancım da yok diyorsunuz. Şimdi gitseniz en fazla iki santim açılmanız vardır doğum başladı diyip suni sancı verip perişan ediyorlar bence sancılarınız şiddetlendiginde gidin
Babymoms55 ozzz06 inşaallah ama emin olamıyorum ilk hamileliğim düzenli olarak toplanıyor baskı hissi oluşuyor dayanılmayacak bi şey değil çok az bi sancı oluyor belli belirsiz bilemedimm
Babymoms55 brjbyk yok hayır yapmadım egzersiz yapıyorum pilates topunda squad su nişan vs hiçbir şey gelmedi
Babymoms55 brjbyk karnımda aşağı indi baya doğum sancısı olsa şiddetli olur diye düşünüyorum düzenli olarak kasılma olunca telaşlandım
brjbyk Babymoms55 takip etmeye devam et. Şiddetlenirse mümkün dediğim gibi ama değilse merak etme bişe olmaz. Bide afedersin ama ilişkiye girdiysen de bebek toparlanmıştır. Bu haftalarda sancı onda da oluyor
bebeklerim__ Babymoms55 normal gibi gözüküyor ama icin rahat etmiyorsa nst baksınlar olmadi kağıt imzalar çıkarsın
Babymoms55 Silaaaamom2025 ay sormayın yaa insan tetikte kalıyor sıcak suya girdim dedim şimdi artar kesin sancılar kendimi ona hazırladım baktım hala aynı 🤣
Babymoms55 Silaaaamom2025 sizin kaç haftalık benimde geçen haftaya kadar öyleydi karnımın aşağı indiğini hissettim 3 gün sonra da gece kasılmalar başladı bebek toplanıyordu sadece 10 dk da bir dayanılmayacak bi şey değil nst de de çıktı zaten ama artmadı doktor muayene etti yumuşama var rahimde dedi