ilknur1414 En alttaki prodoctor bu akşam yaptım regli 10 gün gecikti ama bu ay içinde sadece bir kere korunmasız ilişkiye girdik bi seferde olması mümkün mü yarın kan testi vereceğim ama enfeksiyonumda var enfeksiyon pozitif çıkarır mı
Yavrumveben ilknur1414 hayırlı olsun hamilesin ben de 4 tane yapmıştım prodoctor dan bir tanıdık şey demişti 4. De seni durduran ne oldu 😂
Acccee ilknur1414 bu Arads 1.5 senedir korunmayan ve gebe kalamayan ben 😂😂😂 hayırlı olsun bu arada 🫶🏻
beautymom Acccee oda bişey mi ben 6 senedir korunmuyordum kaö sene oldu şuan kafamda yokken 9 haftalık hamileyim hiç sıkıntım yokken sağlıklıyken olmadıydı en sonda allah verdi
beautymom ilknur1414 bence kesin var hiç belli olmaz hemen kan ver kesinleşmesi için enfeksiyon çıkmaz sadece doktoruna demelisin onu yoksa düşüğe sebep olur
nkkl beautymom aynı durumu yaşıyoruz bende 6 senelik evliyim korunmadım hiç ve hamile kalamadım hiçbir sorun yoktu şu an bende hamileyim aklımda yokken öğrendim görünce yazdım Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah