fatmanur3824 Deletedmom_787 evet hatırlıyorum önceki postlardan mesajı geç gördüm şuan pik gördün mü bilmiyorum canım ama umudunu yitirme hamile kalabildiysen tekrar kalırsın bu içine umut olsun💞🌸
Deletedmom_787 fatmanur3824 dün pik gördüm canım 💕 dün ve bugünü değerlendirdik bugünde çatlama oldu sanırım 🥺 dua et lütfen 🥺💕 sağlıkla tutunsun bebeğim müjdeli haberler alalım
fatmanur3824 Deletedmom_787 çok sevindimmm çok dua edicem inşallah olur sağlıkla kucağına alırsın aminnnnn ❤️❤️❤️ sende bana dua et benim de olsun artık ☹️
Deletedmom_787 fatmanur3824 ederim kuzum rabbim hepimize tez vakitte sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 haberleşelim muhakkak canım 💕🌸
Serappppph fatmanur3824 veriyor canim benim gecen ay kac tane yaptim hepsinde boyle çıktı ama hamile degilim o yuzden gercekten ilk 5 dk ve cizginin pembe olmasi kuralina dikkat etmek lazim yoksa sonu husran oluyor
fatmanur3824 Serappppph evet ben de anladım böye olursa kuruma demekmiş canım artık bir dahaki ay yaptığımda anlarım direkt