CEKAS CEKAS awox demişsiniz zaten tamam, bende de böyle bir çizgi çıkmıştı. Çok erken dönemi, hayırlı olsunn 🙋🏼♀️
fatmanur3824 aybarsmom16 yarın çatlamadan sonraki 12.gün bat da çarşamba günü bu testi 9.gün yapmıştım
fatmanur3824 CEKAS bunu şimdi yapmadım ama bunu cuma yapmıştım böyle görünüyordu yarın yine test yapıcam bir de geçen ay inovita testi böyle görünüyordu kan vermiştim negatifti o yüzden umutlanamadım
peanutbutter Canım umudunu kaybetme umarım bir sonraki ay güzel haberler alırsın, teste gelince de sanki T tarafında olması gerekmiyor mu bu ikinci çizginin? Bu kuruma çizgisi gibi C’nin sağında kalıyor
fatmanur3824 peanutbutter sağol canım inşallah olur evet öyleymiş kuruma çizgisi imiş bundan sonraki testlerde bunu pozitif ile karıştırmam
Deletedmom_787 fatmanur3824 bu ayın başında hamile olduğumu öğrendim maalesef 6. Haftada düşük yaptım kanamam bitti 20 ekimde ovulasyona başladım bugün döngümün 15.günü ama hala pik göremedim teste başladığımdan beri hep aynı siliklikte çıkıyor 🥺 hiç koyulaşma olmadı canım çok sıkkın 🥺 umudumu yitirdim yine 🥺😭
fatmanur3824 Deletedmom_787 evet hatırlıyorum önceki postlardan mesajı geç gördüm şuan pik gördün mü bilmiyorum canım ama umudunu yitirme hamile kalabildiysen tekrar kalırsın bu içine umut olsun💞🌸