bebeklerim__ ayseveysel onu anlıyorsun ya. Böyle içeriden pit diye atıyor anlık oluyor sonra tekrar yapsın diye bekliyorsun 😍😍😍
ayseveysel bebeklerim__ az önce elimi karnıma koydum hadi kuzucum bi tekme at diye😂🥰 bakalım o hareketi ne zaman hissedicem
ayseveysel Konu dışında cinsiyet belli olmadan alışveriş yaptınızmı yaptıysanız neler aldınız veya tam alışverişe ne zaman başlanmalı🥰
bebeklerim__ ayseveysel yavaş yavaş al bence ara ara. Cinsiyet belli olana kadar ortak renkler alirsin veya Beşiktir pusettir onlari al
ayseveysel bebeklerim__ beşik hediye geldi gerçi bebek odası falan yapmıyorum evim küçük oda yok 🙈 nasip olursa büyüdüğü zaman oda yapcam şimdi ihtiyacı olduğu kadar şeyler alcam
ayseveysel bebeklerim__ perşembe günü randevum var 14+4 olcaz bakalım belki bi tahmin olur yada gösterir 🥰 aslında bir iki hafta sonraya randevu baktım ama kongremi ne varmış doktorum yok malesef
babymom2026 ayseveysel Gaz olsa gaz çıkartıyorum ben ondan anladım hareket olduğunu ☺️ Şimdi kaydırak kayması gibi hareket ediyor çok sık değil ama ultrasonda da aşırı hareketli değildi genelde ellerini çok hareket ettirmişti uslu oğluşum benim💙
ayseveysel babymom2026 yerim yaaa🥰 ben en son ikili test yaptırdığımda gördüm iki hafta önce ayaklarını oynatıyordu 🥰 bakalım perşembe gidicem yine hareketlimi yoksa duruyormu görücem inşallah