tahamommy [silindi] kız uyu da zaman geçsin konuşarak zaman mı geçer 🤣 ayrıca hiiiç korkulcak bişey yok maks 3-4 dk sürüyor zaten asla da bişey hissetmiyosun kendini rahat bırak kasma
Buseea0279 [silindi] süreci paylaşır mısın sonra benimle acı vesaire oluyor mu bende çektireceğim korkuyorum bende
[silindi] Kelebekkkk34 Ayy hadi inşallah yarın söylerim ben çok abartan biriyim 😄 1 hafta boyunca eşime anlatirim söyle oldu böyle oldu diye 🤣
Kelebekkkk34 [silindi] hahaha canın tatlı demekki 😂 ama biraz şiddetli regl sancısı gibiii. biz kadınlar neler yaşıyoruzz be bunu mu atlatamıcaksınn 😂
doimom [silindi] ben çektirmiştim anestezi almadan iki tüpümde kapalı olduğu için 35-40 dk felan sürdü ona rağmen iğne acısı kadar bile hissetmedim sıfır ağrı acı hiçbişey olmadı kendini sıkma çok kolay geçicek🙏🏻
Buseea0279 [silindi] bende seni takip ettim doktorumla görüşeceğim yarın en son bu ayda olmazsa hsg demişti bana olmadı maalesef 5 gün gecikmeden sonra regl oldum bugün bakalım ne diyecek me zaman gel diyecek 🙏🏻