Newmomy Mavkumvoled Belli ki değişik isim arıyosun Benm oğlum oldu Ayaz koydk adını kızım olsaydı Ayza düşünüyordm ay yüzlü kadın demek. Ama en önemlisi sensin, senin içine sinmesi önemli
Mavkumvoled Zeynepdgdln aslında benim fikrim mavide değil ama eşim hevesli koymak istiyor bnde müdahale edemiyorum ama kararını bu isimlerle degistirdi kafam yakıldı benimde
Rasev Mavkumvoled anlami ne?😂bende kizima Rübab koydum ama anlami guzel guzel insanin ismi olmus ama sizinki komik)
Mavkumvoled Rasev komik derken🤔komik dedigin ismin anlami biri zemzem suyu birinde mavi akarsu şimdi nasıl canım
Beyzan Rasev Rubab çalgı demek diye biliyorum sizi etkileyen bu mu oldu yoksa ismin anlamı konusunda yanlış mı bilgilerdirildiniz acaba
Deletedmom0909 Mavkumvoled anlamlarının nesi güzel tamam zemzem suyu mübarek bişey ama kimse zemzem diye isim koymuyo yazın gibi Muhammed gibi bi isim değil bu değişik olsun diye bu kadar kasmayın bence
Rasev Mavkumvoled kuzu zemzem suyunun ismiyse ozaman zemzem koyarmisin sen? Banada Rübab ne koyuyosun diyodular kapak cevabi Hz Huseynin Eşinin ismi ama sen ne diyiceksin Zemzem suyumu anlami? Oyuzden çok arasdir çok düşün isim koy.
AsilveAnnesi Mavkumvoled komik isimler degil sadece değişik. Avzem ismi cok hosuma gitti şahsen av su demek diye biliyorum 😊
Mavkumvoled AsilveAnnesi anlayana işte canım beğenmeme saygı duyarim ama komik çocukça yorumlara karşıyım lütfen