Gulcag Mavkumvoled ilk kızın kumsal Tanem olabilir Sahra olabilir Kardelen olabilir Kumsala uygun Deniz olabilir Ada olabilir 😍 ben iki isim arasında kalmıştım kumsal ve sahra şu an kızım 21 günlük Sahra ismi 😍
Mavkumvoled Gulcag canım konu dışı olacak belki senin resmini baktığımda seni kısmetse olurdaki melis vardı bikrimisin ona benzeten oludumu 🙄
Esa Mavkumvoled mavi deniz, mavi nehir, mavi nil, mavi gökçe, mavi kumsal, mavi derin, mavi duru eğer iki isim istemiyorsanız tek başına mavi de güzel 😊
Mavkumvoled Beyzan çok tatlisin kurmada geçse üstünde modernlik geçse duyulduğunda kendinden gecilse hiç fena olmaz 😁😁çabuk bana isim bulun😃
SerminMutlu Beyzagzn zeynep ismi kiz cocuklarinda en begendigim isimlerden biri birde tanidigim butun zeynepler hep basarili idi nedense ondan mi bende pozitif bir etkisi var bilemiyorum🤗
Lehrerinn Mavkumvoled üzgünüm ama avzem i avizem diye okudum😒 bir öğretmen olarak söylüyorum ilerde okulda avizem diyen çok çıkar🙄
Gamzeemrmrt Mavkumvoled he he canımm 😂. Bakarımda yorumda yaparım snden izin mi alcam neyse. Aman senle hıc ugrasamam