zeynepikra1 Yucci canım kanama nasıl oldu 1 hafta önce sende bende 2 gün kahverengi peçeteyle sılınce gelen bısı geldi ama test negatif
bettii @zeynepikra1 yerleşme kanaması olabilir canım yoğun değilse ve kısa sürdüyse. Adet günün geçti mi geçmediyse geçince bidaha yap belki daha idrara çıkmamıştır sonra da kan verirsin gönlünce olsun inşallah
irmairma hou üzerinde kullanım şekli yazıyordu ne çok damla ne de çok az damla yap eğer miktarı ayarlayamazsan sonuç vermiyor, hangi marka aldın
hou irmairma innovita aldım en çok satan o görünüyordu. Bugün adet kanamam başladı zaten bitince başlayacağım hemen.
bettii @zeynepikra1 daha çok erkenmiş ikisi içinde hem idrar hemde kan testine göre ☺️ varsa bile daha kana karışmamıştır ben adetten 1 gün önce idrar testinde öğrendim o yüzden sende ya adetinden 1 gün önce yada adet günü tekrar test yap sonra da kan ver
irmairma Yucci Yucci hayırlı olsun daha çok yeni ben 100 ile öğrenmiştim. 2 gün sonra tekrsr kan vermiştim yükselmişti doktoru aradım randevu aldım.
bettii @Yucci hayırlı olsun 20 üstü beta gebelik başlangıcı oluyor 💕 en kısa zamanda bi doktor randevusu al takibe almış olursun ilerlemeni