hou Yucci nerden anladın iki çizgi olmasından mı ben de kanda negatifi görünce öyle yorumladım ilk heyecanla olabilir iki çizgi diye düşünmüştüm 🥹
aybarsmom16 hou arkadaşım idrarda pozitif görmüştü ama bundan çok daha silikti aynı gün kan verdi negatifti 2 gün sonra kan verdi pozitifti. Önce kana karışır beta hormonu ama çok şaşırmıştım yani
hou irmairma sabah normal gebelik testi yaptım çıkmadı maalesef çok umutlanmıştım önceki test bozukmuş 🥹🥹
irmairma hou üzülme stres yapma bunlar çok etkiliyor insanı 😌 hemen olacak diye birşey yok istersen ovulasyon testleri al ben öyle yapmıştım ona göre pik günü görüp denedik oldu.
yoncahan hou baya var görünüyor nasıl kan negatif çıktı ya kaç çıktı değerin? Reglin gecikti mi ? Testin markası ney
hou yoncahan testin markası nimo. Değerim 0.100 çıktı önceki ayda maalesef kimyasal olmuştu. Normalde 28 ekim adet günü
hou irmairma bunda önceki ay kimyasal oldu ister istemez çok takmaya başladım yaş geçiyor 2. Çocuk olsun istedik ama ne zormuş 2. Çocuk 1 sene olacak deneyeli olmuyor 🥹
hou irmairma şimdi söylediğin testlerden aldım nasıl kullanacağım peki rica etsem bilgi verebilir misin ben takvim uygulamasından yüksek ihtimal yazan günleri değerlendiriyordum
irmairma hou üzerinde kullanım şekli yazıyordu ne çok damla ne de çok az damla yap eğer miktarı ayarlayamazsan sonuç vermiyor, hangi marka aldın