hilal858_ Meryem345 Bana kıza hamileyken çillenirsin diyorlardı ama hiç birşey çıkmadı 😅 kızımda da oğlumda da hiç yüzümde sivilce dahi çıkmadı. Şuan 3.gebeliğim bunda da çıkmıyor
butterflyys Kızım da inanılmaz güzelleşmiştim şu an cinsiyet belli değil ama cildim berbat durumda bakacağız
Dmlirmak Meryem345 bence hayır kıza hamile olanlara derler ki anne çirkinlesir kız annesinin güzelliğini alır yüzü sivilcelenir Felan derler ama bende kıza hamileyim saçlarım parladı yüzüm parladı. Hamilelik ekstradan bir güzellik kattı bana. Batıl birşey bu
aselinannesi38_ Meryem345 bende tam tersi oldu ya😅😅 bakalım bunda daha bilmiyorum cinsiyeti ne olacak
erikarpuz Meryem345 bende öyle olmadı ya oğluma hamileyken yüzüm çok çirkinleşmişti cilt tonu eşitsizliği ve egzama oldum çok kurudu yüzüm ve çok şiştim 😢
edaabykl Meryem345 10 haftalık ama ultrasona gore bor hafta ilerde 11 yine bir haffa ilerdemi gozukur gidince bilmiyorum hiç
Glcnaltin1 Meryem345 kesinlikle batıl 😄 kızım olacak 38. Haftadayım aylardır leke düşmedi yüzüme ne saçım döküldü ne dışım yamuldu
Aysutoper Dinolisoo 😅banada aynısı oldu ya kızımda iken yüzüm hep sivilce olmuştu şimdi daha farklı oldu hem hamileliğim farklı geçti ama sonuç yine kız☺️
Eyllullu Meryem345 benim de kız 9 aydır hamilelik parlaması yaşıyorum resmen, kızım güzelliğimi almak yerine verdi resmen kurban olduğum, cildim saçlarım parladı, saçlarım çoğaldı
Deleted33000 Meryem345 bence öyle bişey yok oğluma hamileyken o kadar cirkinleştim ki aynaya bakmak istemiyordum doğurdum bal gibi bı bebeğim var bende eski guzelligime geri döndüm
lotusflowers Meryem345 hiçte bile ya. Erkek benimki yüzüm hep sivilce doldu. Bunlar hep batıl inanç. Ayrıca hep ekşi yedim tatlıdan midem bulandı. Buda batıl çıktı mesela 😅
juli_naz Meryem345 kızımda da oğlumda da aynıyım .. yüzüm çok normal zaten bir gobegim var başkada yok 😂