Yazmelegi_ Meryem345 evet bende öyle olduu kızımda yüzüm çok çirkindi herkes öyle diyordu şimdi oğlum olcak herkes yüzün güzelleşmiş diyor
Bebegimlee Meryem345 kesinlikle doğru oğlunda ay gibi parlardı yüzüm kızıma hamileyim çillerim aldı başını gidiyor burnum da büyüdü
hd_d Meryem345 o bir güzelleme canım eskiler erkek dogacagi zamn güzel şeyler söylerken kız bebekte öyle demiyorlardi yani erkeğe verilen değerden dolayı denmiş 😅
edaabykl Meryem345 oglumda yuzum normaldi en azindann leke sivilce olmazdi ama bu hamileligimde yuzumde alnimda hel sivilce doktum yaaa cinsiyeet belli degil ama yuzum cirkinlesti
Dinolisoo Bende öyle olmadı ya. Eşim ilk günden ne kadar güzelleşmişsin derdi çevrem hamile bile olduğumu bilmeden söylüyorlardı öğrenince kesin erkek dediler ve kızım olacak inşallahhh😂
Aysutoper Dinolisoo 😅banada aynısı oldu ya kızımda iken yüzüm hep sivilce olmuştu şimdi daha farklı oldu hem hamileliğim farklı geçti ama sonuç yine kız☺️
Asudecikcik Bende hiç öyke olmadı. Hamileligimde çok güzelleßtim. Oyuzden herkes erkek olur demişti. Kızım oldu🧚♀️🧚♀️
Dinolisoo Meryem345 aynen ya diyorum ki acaba sonradan yavaş yavaş olur diye ama 16 haftada bir şey yok henüz çoğu kişilerde ilk zamanlarda başlamış😂
hd_d Meryem345 öyle yani bicok kisii çevremde kiz bebek hamileligi yaşadı çoğunun yüzü bozulmadı yapıyla alakalı olabilir sende nasıl
edaabykl Meryem345 10 haftalık ama ultrasona gore bor hafta ilerde 11 yine bir haffa ilerdemi gozukur gidince bilmiyorum hiç
1ogrencianne Meryem345 daha hamileligin başındayım ama sivilce çıkıyor yüzümde. Oğlumda hatırlamıyorum nasıl olmuştum ama şu an kendimi çirkin hissediyorum niyeyse. Bakalım ne olcak ☺️
yazcoming Bende tersi oldu, oğlumda yüzüm sivilcelenmişti, şimdi kızım olacak herkes yüzün çok güzelleşti diyor.