dilaradoyan Denizz4 Denizz4 akıntı olmuştu kızım doğduğunda. Annenin hormonları mı geçiyor demişti doktor sebebi tam hatırlayamıyorum ama normal demişti
Denizz4 1ErkekkkAnnesi benim de 25 günlük , bir defa değil bir çok defa oldu bizde , ilk iki hafta normal ama daha uzun sürüyorsa doktora başvurun yazıyor internette , imkanımın olduğu en kısa zamanda götüreceğim inşallah
Eyllullu Denizz4 bize gebe okulunda asla masaj yapmayın dediler, doktora sormadan bir sey yapma bence
Denizz4 bebeklerim__ evet , masaj yapmayın ve ovmayın dedi , ateş ve kızarıklık olursa doktora başvurun dedi bir de
adoo Benimde aynı durum oldu annenin hormonel durumu bebeğe geçermiş hastaneye götürdüm zamanla duzelicegini söylediler ve düzeldi sorun olmadi
tahamommy Denizz4 herkes ov şişliği demiş ama bende bi doktoru takip ediyordum kesinlikle dokunmayın kendiliğinden geçer demişti, 1. Ay kontrolünde sorun bence dokunmayın şimdilik
xxR4bia Denizz4 annenin hormonları bebeğe geçiyor normal diye biliyorum benim kızımda da olmuştu doktorun hiç ellemeyin dediğini hatırlıyorum. Genital akıntı da ilk doğduğunda olmuştu onu da sormuştum hemşireye o da normal demişti.
0Berfin0 Denizz4 bi doktoru dinlemiştim kız çocuklarında bunların doğal ve korkulmayacak olduğunu söylüyordu ve dokunulmaması gerektiğini söylüyordu kendiliğinden geçiyormuş
Denizj Denizz4 her ikiside normal canım. Özellikle akıntıyı bizde yaşadık hamileyken ve emzirirken anneden hormanlar geçiyormuş hatta regl gibi kanama bile olabilirmiş. Gögüsün ovalanması da iyi dğeilmiş önermiyor doktorlar
adoo Denizz4 inanın hiç hatırlamıyorum ama geçti zamanla hiçbir tedaviye gerek kalmadı egerki gecmeseydi hormon testi bakilcakti onu hatirliyorum