Denizz4 25 günlük kızımın sağ göğsünde yuvarlak bir şişlik var , duş andırırken fark ettim , neden öyle olmuş olabilir , bilgisi olan var mı ? Bazen de genital beyaz akıntı oluyor , hırmonlardan dolayı mı acaba ?
ikiprensesannesi___ Denizz4 genital bölgeyi bilmiyorum ama Göğüsleri öyle olması normalmiş süt topluyor yavaş yavaş masaj yaparsan geçer çok şiş değilse tabi
bebeklerim__ Denizz4 canim doltorlar gogusleri ovmayin diyorlar ya instgramda ebelendik diye bi ebe var ona sorar misin o mutlaka onun bilgisi vardır. Genital akıntıya da ben doğum yaptığım zaman normal hormonlardn kaynakli demisti
Denizz4 ikiprensesannesi___ masaj canını acıtır mı acaba , doktora götürmeme gerek var mı sizce ? Köydeyim şu an gitme imkanım da kısıtlı eşim şehir dışında
ikiprensesannesi___ Denizz4 yok güzelim korkacak bişey yok normaldir 🥲sadece hafif ovala geçecek benim kızlarımda da çok oluyordu korkma
Eyllullu Denizz4 bize gebe okulunda asla masaj yapmayın dediler, doktora sormadan bir sey yapma bence
Edacck Denizz4 canım çok hafif masaj yap sık sık yap geçer inşallah. Çok duydum kız bebeklerinde öyle olduğunu
tahamommy Denizz4 herkes ov şişliği demiş ama bende bi doktoru takip ediyordum kesinlikle dokunmayın kendiliğinden geçer demişti, 1. Ay kontrolünde sorun bence dokunmayın şimdilik
Denizz4 lleylaa45 tamam inşallah yapacağım , peki yağ sürebilir miyim ? Zeytin yağı veya Hindistan cevizi yağı
Havin49_ Denizz4 evet cnm yavaş masaj yapsan geçer genelikle çoğu çocukta çıkıyor erkek çocuklarında bile
1ErkekkkAnnesi Denizz4 altını temizlerken kızımın bende farkettim genitalde beyaz bir akıntı vardı 24 günlük kızım normaldir inşallah
Denizz4 1ErkekkkAnnesi benim de 25 günlük , bir defa değil bir çok defa oldu bizde , ilk iki hafta normal ama daha uzun sürüyorsa doktora başvurun yazıyor internette , imkanımın olduğu en kısa zamanda götüreceğim inşallah
queenanne1 Denizz4 ayy benim oğlumdada olmuştu sizin haftalarınızda çok korkmuştum hemen doktora götürdük aşırı iyi bir doktordur kendisi. doktor bebeklerde meme şişliği çok normal hatta sıkarsan süt bile gelir deyip memesini bi sıktı süt çıktı biz eşimle şok geçirdik🤣. o günlerde benimde memelerim süt doluydu meme terbiye olmadığı için oluyormuş annedeki hormonlar ona geçiyormuş kız bebeklerde adet kanaması gibi bile olabilir memeden kan gelir dedi ama siz orayı sakın ellemeyin masaj vs sakın yapmayın dedi kendiliğinden geçecek dedi ve geçti. sizin sütünüz azalıp normale dönünce o da geçecek dedi dediği gibi oldu yani korkmayın normal bir durummuş🥲