dilantasdemirr 3 yaşında kızımız var adı Erva 💜 19 haftalık hamileyim oğlumuz olacak adını Yiğit Ömer koyacağız hayırlısyla 💙
sudeli4 duygumfoca kartal manas ne kdr farklı geliyo kulağa anlamı ne acaba manas ilk kez duydum bu arada hem başınız sağolsun hemde sağlıcakla alın kucağınıza evlatlarınızı size bağışlasın Rabbim
duygumfoca sudeli4 Allah razı olsun Amin inşallah 🙏🏻 Teşekkür ederim manas isminin anlamı Selçuk sultanı heybetli görkemli demek ❤️
sudeli4 Gokturkmom_ oğlumun adı çağan 🤍 şu an çok yeni gebelik cinsiyeti öğrenmeye çok var ama yine bir oğlum olurda boran koymak istiyorum kızım olursa miray ala düşünüyorm
girls35 Benimde henüz cinsiyeti belli değil sağlıkla kucağımıza alırsak kız olursa Bade erkek olursa Uras istiyorum 🥹💕
mutlulukmevsimi Ölen kızımın adı Zeynep Gülce’ydi. 21 haftalık hamileyim kızımız olacak Allah nasip ederse Gökçe olacak ismi. 💗
Havin49_ Gokturkmom_ oğlumun adı Yusuf kayra Yusuf merhametli ve güzel peygamber olarak biliniyor ha Yusuf tan dolayı koyduk kayranın anlamı tanrının lutfü merhamet yardım demek ben çok seviyorum şuan da ikizlerime hamileyim işim daha karar veremedik
Ayfer_alkc Gokturkmom_ Gökçe İlay olacak inşallah kızımızın adı 🌸 İlay ismini ben seçtim Gökçe ismini eşim
1oglanannesi Gokturkmom_ 1 oglum var adı Muhammed bırıde yolda daha cınsıyetı bellı degil ama 13+4 hafta kız olursa Aylin oglan olursa Zeyd koymayı düşünüyorum