mavi123_ Sizdenbirii1 ben 29 haftalığım ve bendede oluyor ara sıra hareket edemiyormuşum gibi oluyorum. Bu doğuma yakınkenmi böyle oluyor yani? Ben yaklaşık 25. Haftadan beri böyle hissediyorum ara sıra
Sizdenbirii1 mavi123_ bende 25 haftamda basladı hala devam ediyor valla doktorlar hiç bişi demiyo neden olduğunu da biliyoruz sadece sancı ve acılma yoksa normal diyolar
Hilalarzu Sizdenbirii1 bir şey sormak istiyorum dün gece bu durumu yaşadım ama korkudan acile gidemedim vajinal muayene yapıyolar mı acilde kasılmam var dediğinizde. Açılma ya da herhangi bi su kan gelişi var mı diye bakmak için yoksa sizin şikayetleriniz doğrultusunda direk sadece nstye mi bağlıyolar
Baklavaseverim mavi123_ Benim bir ara nst de çıkmadı doktorum vajinal usg sırasında hem açılmamı gördü hem kasılma mı anladı aşkım doktorun dikkatine bağlı sanırım biraz
Baklavaseverim Sizdenbirii1 Kasılmaların nst de çıkmıyor mu aşkım gün de 5-6 normal fazlası ve 20 dk da bir ya da düzenli 1 saatte 1 bile olsa açılma oluyor benim kasılmayla beraber açılmam oldu bi doktora görün
Sizdenbirii1 Baklavaseverim canım hiç bişi cıkmıyo nst de dün emin olamadık 2 kez cektirdim nstdeyken de hatta kasılmam oldu ama çıkmadı acaba cıkıyoda çıkmadı mı diyolar ki kac olmalı mesela nst de
Baklavaseverim Sizdenbirii1 Benim ilk başlar da nst de çıkmamıştı doktorum zihinsel olarak beynimizin oyunu demişti hastaneye gidince kasılmam dururdu doktor vajinal usg de anlamıştı nasıl çıkmaz diye şaşırdı vajinal muayene ile baktılar mı birtanem
Sizdenbirii1 Baklavaseverim evet aşko baktılar işte açılma varmı bebek kanal damı rahim ağzı uzunluk vs hepsi normal çıktı 2 kez de nst girdim sancılar hep 10 17 20 arası çıkıyordu
idid9393 Sizdenbirii1 nst de bir kere toplanmam oldu, onda da 1 kez kasılma olmuş dedi dr, o da 55 lerdeydi en çok, o yüzden endişelenecek bişey değil demek ki