doganselcan Ya bana da 15 ve 18. Haftada kız dediler hep 20+4 De detaylıca erkek dediler bundan sonra değişir mi acaba kafam çok karıştı
esralgn doganselcan bak bende bunu anlamıyorum 15 ve 18 hafta büyük bir hafta net görebiliyorlar cinsiyeti .. kız diyorlar mesela ama detaylı da nasıl erkek çıkıyor dimi sonra işimizde hep bi şüphe kalıyor acaba diye mi . Doktoru sorduğunuzda ne dedi bu durum için
doganselcan Onlarda şaşırdı niye kız dediler diye ama şuan bende hiç emin değilim detaylı ultrasonda kendilerinden çok emin bi şekilde erkek dediler ama bilmiyorum yaa
esralgn meerrvv şimdi kaç hafta oldun 😂heyecandan bende çatlarım herhalde bide Hangi hastaneye gidiyorsun
meerrvv esralgn yarın için Bilkent şehir hastanesine aldım ayrıntılı için aslında önden muayene olayım dedim.20 haftalık bugün tam 🤭
esralgn meerrvv o maşallah , benim ilk doğum nasıl bişi bilmiyorum süt gelir mi bilmiyorum stres yapıyor insan kendine
meerrvv esralgn hic stres yapma desem de illa oluyo haklısın 3. Doğumun ben bile şimdiden geriliyorum 🤭 bakalım nasip inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize sen öğrendin mi cinsiyet
esralgn meerrvv ay sonunda detaylı ultrasonum var orda göreceğiz inşallah 😂 bi erkek bi kız bakalım şimdi ne olacak
meerrvv esralgn 25 ne randevu verdi ayrıntılı için bakalım netleşecek suan erkek dedi doktor ama kesin olarak bi yorum yapmadı bakalım 🫣🤣
meerrvv esralgn bakalım ayrıntılı da en net sonuç alırız umarım 20 gün sonraya 🤣 Allah gönlüne göre versin senin de 🥰