powerpuffgirlss meerrvv erkek gibi duruyo bence yada bilmiyorum icimden oyle geldi cikinti gorunce erkek diyolar
esralgn meerrvv hım benim 16+3 İlk 11+3 de erkek çıkıntısı ve kemik yapısı erkek dedi hatta bana sen erkek diye düşün dedi 16+3 de gittim kız dedi Kasım sonu detaylı ultrason var bakalım orda ne olacak 🤲🤣
meerrvv esralgn ayy bu sene moda herhalde bu kimi görsem erkek dediler kız çıktı kız dediler erkek oldu 🤣🤣🤣 darısı bana bakalım gidince nediyecek oda net olmazsa ayrıntılıya kaldık 🤣
Deletedmom_7156 meerrvv eğer kararsız kaldıysanız detaylı ultrasonu bekleyin derim cünkü bende öyle yapıyorum
meerrvv Deletedmom_7156 detaylı için Bilkent şehir hastanesi için randevu aldım normal kadın doğuma muayene olup onun yönlendirmesiyle ayrıntılıya giricem o yüzden dedim çarşamba o söylemezse ayrıntılı da söylerler galiba 🤭
meerrvv meerrvv erkeğe benziyo ama tam net diyemem kızın organı da bazen dışa dönük oluyo yanıltıyor dediler devlette ama daha küçüktü sonra özele gittim arkası dönük ama erkek gibi dediler aynı hafta içinde devlete gittim kız bu ne erkeği dediler 🤣
Deletedmom_7156 meerrvv erkek demişlerdi ilk başta 14 haftada sonra 17 de kız 20 de erkek dediler 23 de detaylı da net kız olduğunu ögrendik