mervebayrram 21 ekim de 569du değerim 25 ekim bugün de 4698 değerim değere göre 5+2 dedi ama o zaman ben istüne regl olmuş oluyorum olabilir mi ? hem de değer çok artmış kötü bir şey mi? bu arda kese gördü ama bebek için 10 gün sonra gel dedi
TKumsall mervebayrram değerin gayet normal yükselmiş arada 4 gün var 4 kati artmış olması gerekiyordu bebek biraz daha geç görünüyor genelde
3kedili2bebekli mervebayrram hayır üstüne adet görmüş olmuyorsunuz hamile kalma tarihi son adet tarihinin ilk gunudur yumurtalar o gün oluşuyor çünkü o yüzden böyle sayılıyor stres yapmayın değerleriniz güzel
linsmea mervebayrram canım maşaallah seninle aynıydık ben hala kan vermedim. Doktora 7 kasımda gideceğim inşaallah sağlıklı ilerler ikimizinde dert etme değerin bu kadar hızlı artması iyi tutunduğuna işaret. 🥹🥰 ek olarak anlamadım sen regli mi oldun?
Busranur_mnts mervebayrram daha anca 4 haftalık olacak canım ben keseyi 6 haftada görmüştüm sen,n betan iyi artmış erken yumurtlamış olabilirsin 10 gün sonra kalp atışını da duyarsın inşallah sağlıkla büyüsün <3<3
mervebayrram TKumsall bir önceki hamileliğimi de altıbin küsürken öğrendim ve 5+3 de öğrendim düşük oldu bunda da aynısı olur diye korkuyorum ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim
TKumsall mervebayrram stres yapmayın bebisler bazen 8. Haftaya kadar kendini göstermek istemiyor geç döllenme gibi etkenlerden Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
masal1612 Busranur_mnts merhaba benimde betam 980 çıktı ama kese falan yok alttanda bakınca üstende bakınca Ekim 17 regl oldum en sonra hamile kaldım hemen dün test yaptım bugünde kan verdim ama cok agrım vardı sag kasıgım cok agrı yaptı serum verdiler bu normal degermi acaba
Busranur_mnts masal1612 çok normal canım ben keseyi 2 binde görememiştim 1 hafta daha bekledim öyle gördüm ama Ekim 17de regl olduysanız daha 10 gün geömiş orasını anlamadım ya üstüne görme yaşadınız ya da kanamayı adet oldum sandınız Adet olacak gibi ağrılar oluyor hamileliğin başlarında
masal1612 Busranur_mnts doktor da dedi üstüne görmede olabilir dedi üstüne görme nedemek ki adet oldugumda hamileymişimmi oluyor o. Cok agırım oldu korktum kasıgım cıkcak gibiydi şükür bugün iyi 2 bebegim kaybettim bana dua edin hayırlısı olsun 980 deger nasıl bilmem pazartesi yine vercem kan biride 4.50 haftalıkken düştü dıgerı kimyasal smdı bu endişe ediyorum ama Allah’a bıraktım
Busranur_mnts masal1612 hamileyken kanama oluyor ama adet oldum sanıyosun üstüne görme o oluyo ben yaşamadım da inşallah sağlıkla büyür canım değeri takip et <3<3
masal1612 linsmea inşallah hakkımızda hayırlısı olsun kahve rengi lekelenmem var bide adet olcakmışım gibi agrı sag bacagım agryo okadar yarın bidaha kan vercem 2 hamilelik gecirdim birincisinde agrım oldu 2 hic olmadı bunda baya oldu adetim bitti 2 gün sonra öylesine test yaptım pozitif cıktı aksamda yaptım sabahta
mervebayrram linsmea diğer gebeliğimi de yüksek beta ile öğrendim aonucu sağlıksız oldu ondan korkuyorum , doktorun kese hesaplmasına göre evet üstüne regl oldum