260814 Rrraaaiiinnn evet bende çok şaşırdık tıpalı hemde ilk duyduğumda normalde pahalı oluyorlar bitane kalmş o fiyatı diyince bende aldm şanslı oğluşum üstelik rengide mavi ☺️
Rrraaaiiinnn 260814 oğlunuzun şansı bahtı hep açık olsun inş. Şimdiden maşallah ailesine uguruyla geliyor.
YadeOmer Mnur ben alacaktım ama Ablam iki kızını da şişme havuzda yıkayıp büyütünce mantıklı geldi güzel bir şişme havuz alacağız biz 40 TL falan hem kullanmadığımız zaman poşet gibi katlayıp kaldırabiliriz
Arzymn Rrraaaiiinnn köpük file alırsan üşümez, oğlum 4 ayına giriyor, her gün yıkadım. Bence küvet çok kullanışlı, hele köpük fileyi icat edenin alnından öpeyim.gideri var benim küvetin ama hiç kullanmadım. Çok gerekli gelmedi bana
Rrraaaiiinnn Arzymn merhaba bende köpük file arastrayim bazı bayanlar file altına muslin yada havlu demiş köpük file bulamazsam öyle yaparım. Gideri olmasa da olur yani küvetin en azından gideri var mı diye bakmayim gerek duyulmuyorsa :)
SeherNilgnBakrc Rrraaaiiinnn ben altına müslin seriyorum önce ıslatıp sonra kızımı koyuyorum yoksa üşür
Rrraaaiiinnn SeherNilgnBakrc merhaba havlu demişti birisi muslin örtüde mantıklı nasipse bende sırf file yıkamam usumesin bebisimiz altına sererim güzelce bisey sıcak sıcak yikansin:)
EmraheydaBier Mnur kesinlikle alınmalı kızım 1 yaşında ve halen kullanıyoruz çokta seviyo ilk aylarda fileyle yıkardım sonradan filesiz suda oynadığı için bide büyüyo zaten fileye gerek kalmıyo
Shrrife Mnur yardım edecek birileri olucaksa ki küvettede tek yıkayamazsın zaten alma sakın sadece yer kaplıyo foldur boşalt büyük seremoni zor. Oturt babasını duşakabine ver kucağına iki dakika da yıkayın beraber sen al sar havluya giysir hemen bak 5dk sürüyo garanti veriyorum küvet zor ve uzun iş
Ayferfeneer Mnur jokerde bi küvet var bebeği içine yerlestiriyosun kaymiyo başı yukarda kaliyo filedeki gibi usumuyo suyun içinde kaliyo vücudu ben onu kullandım da çok memnun kaldım tavsiye ederim markası ok baby evol
Iyikilerim Mnur al canım hemde filede al çok Onemli bebeği çok rahat yikiyorsun tek bile yikarsin ona göre bebek suya batmıyor çok güzel bişey ..Sen al mutlaka benim kizimda pembis var o kadar kaliteliki şimdiki oğlan napalim. Pembiste yikanacak ne yapalim atsak olmaz
enfla Mnur legende yıkarım dıosan alma ama bn ılk dıe heves ettım aldım Rabbım saglıkla kullanmayı nasıp etsn 🤲🏻🧿🙂
Aryaalina Mnur tabikide kullanışlı bebeğe yatırıp Küvete fileye rahatça yıkıyorsun 😍e bebekten küvetini maşrabasını kovasını set halinde almıştık çok kullanışlı iyiki almışız👼🏼
Mayasey Rrraaaiiinnn gideri olmazsa suyu boşaltman zor olur. Zaten şimdi gidersiz küvet ürettiklerini sanmıyorum. Eskiden varmış onlar
SevgibiR Mnur al tabi 😬😬 bnm yeğenlerim buyukken bile yazın kuvete su koyup içinde oynuyordu 😬😬 sonra da kullanılır yanı
Rrraaaiiinnn Mayasey bim e gelecek olani alayım diye düşünüyorum kalırsa yetsrsem görüp fiyatida uygun geldi inş onun gideri vardır:) dediginiz gbi gitarsız kuvet üretimi yoktur umarim