Karansalhareketlerbunlar Mnur bizim vardı abiden kalan. 1 tane de arkadaşım verdi. Tek farkı birinin su gideri olması.. Bendekini ihtiyaç sahibine vericem. Kullanışlı bence.
260814 Mnur Bnde almıcaktım şokta sadece 1 adet kalmıştı merak edip fiyatını sordm 8 tl diyince de aldım ☺️
BurcuAdak Mnur almadım canım bakalım gerekirse almayı düşünüyorum koycak yer sıkıntı kocaman fazla eşyaya karsıda fobim oldugu için 😂
Gulsen1989 Ben alicaktim annem alma dedi evde 2 tane leğenim var 6 aydan sonra kullanılmiyormuş sanırım evde yerimde de yok pek. Arkadaşım tek yikayacaksan küvet al daha rahat oluyor dedi.
nisanisa Tek yıkamak için kullanışlı ilk 2ay file takip yıkadim ben oğlumu hep gerçi şuan 2buçuk aylık zor zaptediyorum babasini bekliyorum babasıyla yıkıyoruz mecbur 😊
Rrraaaiiinnn Karansalhareketlerbunlar merhaba sizce su gideri olan mı olmayan mı daha kullanışlı alacağında hangisini tercih edeyim bilemiyorum
Gulsen1989 Karansalhareketlerbunlar nerede oturuyosunuz ben kullanıp geri verebilirim size İstanbul avcılardayim. Ev çok küçük alıp kenara koyacak yerim yok
260814 Rrraaaiiinnn evet bende çok şaşırdık tıpalı hemde ilk duyduğumda normalde pahalı oluyorlar bitane kalmş o fiyatı diyince bende aldm şanslı oğluşum üstelik rengide mavi ☺️
nisanisa Rrraaaiiinnn tabi üsür delikli file alma alicaksanda üstüne bişey serebilirsin ben büyük bi havlu koyuyodum öyle yıkıyodum
Arzymn Rrraaaiiinnn köpük file alırsan üşümez, oğlum 4 ayına giriyor, her gün yıkadım. Bence küvet çok kullanışlı, hele köpük fileyi icat edenin alnından öpeyim.gideri var benim küvetin ama hiç kullanmadım. Çok gerekli gelmedi bana
SeherNilgnBakrc Rrraaaiiinnn ben altına müslin seriyorum önce ıslatıp sonra kızımı koyuyorum yoksa üşür
Rrraaaiiinnn nisanisa anladım nasipse fileli set alacaktım dediginiz gbi ya büyük havlu koyarım yada püf puf olan yıkama minderi var ondan alırım teşekkür ederim
Polo Mnur bence alınmalı. Yeri gelcek ben yazık su koyup balkonda sulucam onu 😊 Bide yıkamak kolay olur tek başımıza kaldığımzda da Ben set aldm ondan