Deletedmom_787 Olacakolcak26 inşallah kuzum rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin 🥺hepimize 🙏🏻💕
mrstokk Olacakolcak26 ben yaptım cuma ile hiç bir fark yok en güvenilir testin sahte pozitifini görmüş oldum 🙌🏻
Olacakolcak26 mrstokk ya belkide vardır 2 side yalan mı gösteriyor acaba bide nerden aldın be toplu olarak trendyoldan aldım
mrstokk Olacakolcak26 Aldığım yere dünyanın mesajını attım şimdi sıra Softec ve miratech erken testlerde
Olacakolcak26 mrstokk mirateche de güzel diyorlar ya içinde birseyler var ya bende aynı çizgileri veriyor ikimize demi böyle oldu bence var bekleyelim bata da var daha çok acele edip stres olduk
mrstokk Olacakolcak26 3 miratech testin 1 i silik biri negatif en son prşm yapmıştım gözle görülüp resimde çıkmayan siliklik verdi canım üçünü de farklı eczanelerden aldım. Birde Softec marka var geçen ay ilk o testi yapmıştım doğru verdi pozitif idi . pazartesi Salı ilk idrarla 50 sn gibi kısa sürede silik verdi çarşm tekrar yaptım gün içindeydi hafif silik verdi 1 dk dolmadan bunlar böyle çıkıyor diye ümitlenmiştim ben ama nasip değil herhalde
Olacakolcak26 mrstokk biz bu sevgiyi tadacaksan ya bugün ya 1 ay sonra onlar zamanını biliyor umutluydum belirtlerim de vardı ama umudum inan kalmadı yarın ilk idrar ile son bi kez daha yapacağım sonra adet uygulamlarını buraları hep sileceğim benden bu kadar rabbim bıraktım
mrstokk Olacakolcak26 hemen umudunu kaybetme canım benimde modum düştü ama inanıyorum bir gün olacak 🫶🏻 Herşey rabbimden Rabbim ne eylerse güzel eyler 🤲🏻 yeterki sağlıklı eli ayağı düzgün sağ sağlim hayırlı evlatlarımız olsun canım pes etmek yok 🩷🩷🩷🩷🩷
mrstokk Olacakolcak26 benimde belirtilerim var ovulasyon gününden bu güne ama nasip işte belkide kendimizde belirti aradığımız için görüyoruz
Olacakolcak26 mrstokk umudumu kaybetmiyorum da gücüm kalmadı benim sanki isyan etmiyorum rabbim verdi gene verir diyprum bu ay ovulasyon ile denedim sanırım ondan çok umutlandım denemeyeceğim birsey bu aydan sonra gerçekten bırakacağım
mrstokk Olacakolcak26 akışına bırakmak gerçekten daha iyi ruhen yoruluyorsun oldu olacak oldu olacak düşünmekten en azından ben böyleyim yarın sabah erken testlerden alıp onları deneyeceğim yoksa da yok,, bende bırakıcam artık🙌🏻
Olacakolcak26 mrstokk günaydın çiçeğim ben test yaptım bi erken gebelik bi labaquick kaset test ikisinde de sikik çıktı labaquickk koyualşmıs diğerlerine göre görsel atacağım şimdi