Olacakolcak26 Bata 5 gün var daha dpo 9 silik çizgi yorumlar mısınız kalite düşüyor ama gözle görüyor bu test yanıltmaz diyorlar
gozdenur06 Olacakolcak26 ufaktan görür gibi oldum ama predictor marka bi erken gebelik testi yapsan daha net bi sonuç alırsın canım
lnbahar Olacakolcak26 canım ben de bu marka testle aynı böyle siliklikte öğrendim içini aç istersen bi tık daha belirgin olabilir bence kesin var umutlandırmak istemem ama
Olacakolcak26 gozdenur06 erken gebelik yok elimde şuan da cıkamam da elimde çok var kaset test 2 gün sonra tekrarlayım diyorum
mrstokk Olacakolcak26 profilimde var dün akşam paylaşmıştım umarım herkese doğru gösterirken bize negatif vermez 😅
Olacakolcak26 lnbahar düşük yaptım mayısta bu ay ovu ile denedim gözle net ama burda düşüyor açayım içini bi daha bata da var diğerini 3 gün gecikme ile öğrenmiştim
yasen1 Olacakolcak26 bu marka kolay kolay silik çıkarmaz dıye düşünüyorum daha ilk gebelıgımde aşırı silik hatta negatıf dıye koyduö sonradan efek vererek çıkmıştı adetımın gununde yapmıştım sabah tekrarlayın koyulursa mutlaka kan verın
Olacakolcak26 yasen1 dpo 9 bugün 10 oldu yani 26 Ekim itibari ile 10 ovu ile takip etmiştim dpo 12 kadar bekleyim diyorum gözle görüyor silik çizgi beni ımutlandan bu testi çok övdüler
Deletedmom_787 Bende 5 gün önce yaptığım testte bu şekilde görmüştüm 3 gün kala yaptığımda daha net bir çizgi vardı beta 21 çıkmıştı maalesef hamilelik devam edemedi ama bu şekildeydi benimde 🥺
Deletedmom_787 Olacakolcak26 inşallah kuzum rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin 🥺hepimize 🙏🏻💕
Olacakolcak26 Kızlar bide ek bilgi vereyim ben kuruma mı diyerek suya tuttum testi ama çizgi olduğu yerde duruyor