maco61 gkc990_ ya devlete gidiyorum. Özel doktora ilk aylar gittim memnun kalmadım şimdi güzel özel bulsam giderim
gkc990_ @ilkannelik1 benim 3 gebeligim bu hic bilmiyorum ki valla görümcem 20 haftasından sonra hissetmiş belkide benim hissettiklerim başka bisey ama sanki bisey atıyor gibi hisettiimde
maco61 gkc990_ ya işte 12 haftalık olduk daha cinsiyeti çok merak ediyorum. 2. Gebelik ilke göre çok farklı çok rahata sadece kanama alanım vardı ve acayip kasık ağrııs var onun dışında çok şükür iyiyim
seher_3590 gkc990_ ayy canım 2 kız mı var sende ne güzel Allah bağışlasın 🫠🥰🥰ee o zaman 3. Erkektir diyelim insallah hayirlisiyla
gkc990_ @seher_3590 gönlümüzden geçen olsun inşallah sağlıkla kavuşalım önemli olan sağlıklı hayırlı olmaları 🤲🙏
seher_3590 gkc990_ amin inşallah canim gönlümüzden geçende eğer hayirlisiysa Allah nasip etsin hep böyle dua ediyorum ben 😊
Derya2 gkc990_ 16 haftalık olduk geçen pazartesi 15+2 de %95 erkek dedi pazartesi tekrar kontrol var bakalım değişecek mi merak ediyorum
gkc990_ @maco61 16 17 haftaları bekle kesin sonuç olabilmen için benim 3. Gebelik ilk gibi cok heyecanlıyım merak ediyorum 🤣