gkc990_ @seher_3590 doktor 12 haftalik tahminde bulundu 12 hafta cinsiyet için erken bence en iyisi sesiz sedasiz 16 17 haftayı beklemek 😄
seher_3590 gkc990_ tabii ki canım çok erken bazı bebekler hemen gösteriyor ben kizimi 12 de net bir şekilde öğrenmiştim ama çoğu bebekte yanılma oluyor çok okudum öyle etrafımda da çok var netlik icin 16 yi beklemek lazim🫠🥰
gkc990_ @seher_3590 bilinç altıma yerleşiyor rüyalarıma giriyor erkek bebek görüyorum hic kiz bebek görmedim rüyamda 😂
seher_3590 gkc990_ bilinçaltı olabilir hep 😃aslında kız olsa daha güzel hem kizlarimiza arkadaş olur hayatta ki en iyi arkadaşlarını doğurmuş oluruz en güzeli emin ol 🫠🥰
maco61 gkc990_ benimkide nisan 24 flan denk geliyo 12 haftalık. Yani henüz belli değil doktor 5. Ayda söylerim diyo ya değiştirmek istiyorum doktoru. Baklaım nasıl aslında grçen gün 11 haftalıkda baya gerilmişti ama bakmadı bile
ddrys maco61 canm benim dogumda 25 nisan görünüuor ben tam bugün 14 haftalık oldum persembe günü hastaneye gıdecegım bakalım cinsiyetı cok merak edıyorm
ddrys minnakbayan canm bende uyıyamıyorm ya gece uyanıuorm agzım zehır gbi midem bulanıyor offf nezaman gececek bu durum
gkc990_ @seher_3590 2 kızım var evin icinde birbirlerini yiyorlar biri 8 diğer 4 yasinda küçük olan abla sanki 😂😂
seher_3590 gkc990_ ayy canım 2 kız mı var sende ne güzel Allah bağışlasın 🫠🥰🥰ee o zaman 3. Erkektir diyelim insallah hayirlisiyla
maco61 gkc990_ ya devlete gidiyorum. Özel doktora ilk aylar gittim memnun kalmadım şimdi güzel özel bulsam giderim