Sayoss minikari ben ilk oğlumda da molfix almıştık çok memnun kaldım pazartesi doğum yapacam yine molfix aldım
ozzz06 ozzz06 ozzz06 minikari ikisini de denedim mavi klasik paket de kullandım premium da dönüşümlü devam ediyorum ikisinde de sıkıntı yaşamadık biz 😍 minikari
minikari Anonymous1 hangisi daha iyi yeni doğan da ben de ikisi arasında kaldım 1 numara almak lazım bide değil mi
Anonymous1 minikari ben prima aldım ama büyük ihtimalle daha sonra hem pure&soft hem de premium u deneyip ona göre karar vereceğim
Sayoss minikari klasik mavi paket vardı o zaman onu almıştım şimdi hem mavi paket hemde premium aldım premiumu ilk defs deneyeceğim
3kedili2bebekli minikari babyturco kullandım ben bebelerime şimdi yine onu kullanacagim hatta ki bana gelip deneyen arkadaşlarımda hep babyturcoya geçtiler hem uygun hem güzel bir bez
s1belyrdmc minikari ben ilk doğduğunda sleepy aldım 2 paket 1 numara 3 pakette 2 numara bitirirdim sanırım şuan 3 numara Molfix ve Önlem kullanıyorum sleepy 2 numara boyut olarak küçüktü molfix e göre stok yapmanı tavsiye etmem her bez yaramaz her bebeğe bana kayınvalidem 2 tane Bim bezi almıştı yenidoğan o mesela pisik yaptı kullanmadım
babymom2026 minikari ben morfix aldım 1 numara daha almıycam belki vicudu pişik falan yapar diye stok yapmıycam yani ilk doğduğunda deniycem molfix fayda ederse devam edicem etmezse degiştircem
Reyyollela minikari slepy 1 numarası iyi 2 numarasının yapışman yerleri kısa kalıyır 3 e gemtiktrnnsorna da kalıbı dar ama güzel yani , Molfix de güzel kalıbı rahat onun sıkmıyor . Yan yana koyunca anlaşılıyor hatta. Ben de Molfixe devam ediyorum