[silindi] EsoMom_ gebeliğin ikinci ayında ferritin 22ydi, 5. Ayda 8e düşünce ilaç başladık, ilaca rağmen 2 ayda 6ya düşmüş o yüzden artık toparlamak için serum başlıycaz pazartesi, sezaryen olcam zaten kronik demir düşüklüğüm var anca ❤️
Mummybaby EsoMom_ cagilliğime verin su fazla olunca ne oluyor 🥲 benim de suyum azdı ilk gebeliğimde acil sezeryan oldum
eszeyb3 Mummybaby ya bende hareketleri aşrıı can yakıyor su fazla ondan mı bilmiyorum ama forumda okuduğumda hareketler daha çok hissediliyormuş
atesvesu EsoMom_ benim insülin direncim var 2016 dan beri bununla uğraşıyorum ilk iki gebelikte sıkıntı olmadı üçüncüde patlak verdi galiba inşallah geçici bir durumdur 😥
eszeyb3 atesvesu benim annem şeker hastası 1.ve2.gebeliğimde bende şeker ile ilgili bir problem yasamadı 2.gebeliğimde kızım 2 hafta önden gidiyordu ama suyum normaldi
eszeyb3 Benim 3.gebeliğim 31 haftalıkken doktor suyun fazla ddi şeker yükleme yaptırmamıştım şimdi sürekli açlık tokluk ölçüyorum biraz kaçırınca tokluk yükseliyor ama dikkat edince açlıkta toklukta gayet güzel çıkıyor en son kontrolde doktora özellikle sordum suyun normal öyle bi fazlalığın yok ddi
EsoMom_ eszeyb3 benden takibe alıcam çok değil benimde biraz fazlaymış öyle dedi doktor korkuyor insan yine de
Mummybaby eszeyb3 doğrudur yani korkarım olumsuz düşünürüm diye araştırmıyorum da benim ilk gebeliğimde son haftalarda bebek gelmedi hiç sancım olmadı son kontrolde doktor suyu çok azalmış kalp ritimleride beklediğimden daha aza doğru gidiyor bence bekletmeyelim suni verirsem kakasını yapar strese girer dedi öyle diyince kabul ettim sezeryanı normal doğumu çok istiyordum
[silindi] Mummybaby ben de ilk gebeliğimde 38+4e sezareyen günü almıştım çatım dar bebeğin kafası büyük diye. Son hafta stresten suyum azaldı ve bitti 38. Haftada kasılmalar başladı bebeğin kakası gelmiş nerdeyse bacağa kola kordon dolanmış 4 gün erken aldılar tam 38de. Takibini iyi yaptığınız sürece sorun yok. Ben hareket azalmasından anladım doktora gittim evet azalma var dedi 4-5 gün sonraya kontrol verdi hazırlıklı gel dedi gittim ve doğuma alındım bu suyla gönderemem seni demişti.❤️
tahamommy EsoMom_ bana o yasaklar 28. Haftada başladı 🥲🥲 şeker takibi yaptım sürekli tabi arada abartmadan yedim 🤫 sonuç 39. Haftada küçük bi tosun doğurdum şükür bi sıkıntı olmadı, azcık dikkat et karbonhidratı azalt biraz zaten az kalmış seninde
atesvesu EsoMom_ cuma dahiliye randevum var kadın doğum 24.ten önce şeker yükleme yapamayız dahiliye bölümüne git dedi bakalım ne diyecekler
[silindi] EsoMom_ hdkahdkaja yok doğum 17 aralıkta, pazartesi kan yüklemesi yapılacak serum ile demiri toparlamak için ameliyata kadar 😂❤️