EsoMom_ Selam kızlar bugün itibari ile 35+0 olduk oğluşumla ama amniyon sıvım fazlaymış biraz korktum açıkçası sizde de böyle bişey oldu mu ve sorun yaşadınız mı ? Doktorum azalt dedi eşim tamamen yasakladı benden oturdun ağladım çikolata hiç yasaklanır mı diye :(
Lemongreeny EsoMom_ 23. Haftadayım aynısı ☺️ hamurişi tatlı bitti 🥲 9kg aldım şimdiye kadar keşke dikkat etseymişim full tatlı yiyordum şimdi dikkat ediyorum 10 gündür çikolata yok 😂
DuruDefne_mommy EsoMom_ benim gibi olmuşsun sende.Demistim ya suyum fazla karbonhidratı azalt demişti doktorum maalesef cokta uyamıyorum ben yinede dikkat ediyorum mecbur 🥲
atesvesu EsoMom_ 13+4 haftaligim ne şeker ne abur cubur ne tatlı hiç birşey yemiyorum taaa başından beri tiksindim , yemedigim halde açlık şekerim yüksek çıkıyor yediğim tek şey şekerli olarak meyve oda ölçülü
EsoMom_ DuruDefne_mommy ay valla bende anlamadım kuzenime de doktoru su çok içtiği için suyu azalt demiş ben bişey anlamadım bu durumdan
DuruDefne_mommy EsoMom_ su içmekle alakası yok bence ya ben 1 litre bile içemiyorum mesela ama suyum fazla nasıl olduğunu bilemiyorum😀
EsoMom_ DuruDefne_mommy bende öyleydim kız bu son haftalarda günde en az 2 buçuk litre su içmeye başladım gece çok içiyorum resmen
[silindi] Kız 30. Haftadayım 2 kg almıştım 1 kg geri gitmiş yine ona rağmen kolestrol yüksek çıktı az yağlı az meyveli beslen dedi doktorum. Meyve ya meyveee , nasıl karşılıycam ben tatlı ihtiyacımı 😂😂😂
atesvesu EsoMom_ benim insülin direncim var 2016 dan beri bununla uğraşıyorum ilk iki gebelikte sıkıntı olmadı üçüncüde patlak verdi galiba inşallah geçici bir durumdur 😥
[silindi] EsoMom_ işte ben ne yiyim meyve de yasak süt de yasak yağlı olduğu için et de arttırır kolestrolü su içip bekliyim mi zaten kilo alamamışım demirim düşük pazartesi demir serumu takılcak şaştım kaldım 😂
[silindi] EsoMom_ valla ciddiyim açlık krizim çok olmuyor allahtan ama bundan sonrası çocuğa kilo aldırma zamanı nasıl besliyim yabrumu zaten beni tüketmiş kendi büyiyyecek diye bayılıp kalcam diye korkuyorum şeker yok tansiyon yok kilo zaten almadım ama kolesterol yüksek demir düşük arada kaldım