Nayan 39 haftalık oldum kızlar artık 40 içine gireceğim ama ne kasılma ne sancı hiç biri yok doğmaya niyeti yok oğlumun sanırım doktorum bekleyelim diyor ama sabırsızım neler yapabilirim doğum için benim gibi olan var mı ya
Sayoss Nayan canım bol bol egzersiz merdiven inip çık aksak yürüyüş yap ve korunmasız ilişki ılık duş hepsi etki eder inşallah
sbulut64 Nayan ben oğlumu 42+5te doğurdum 😂 3 gün surdü dogmasi bile 😂 38 saat sancı çekip üzerine sezeryan oldum. Yani 39-40 hicbirsey canını sıkma 😊
xSarelle Nayan hurma ye, ananas suyu iç, bol yürüyüş yap merdiven çık ve yere çömelip kalkma hareketi yap. Sıcak duş al, cinsel ilişki de açılmayı arttırıyormuş bi de onu dene. Sağlıkla gelsin bebişiniz 🤲🏻🌷
Tayyibe42 Nayan ilk olunca uzun olur diyorlar genelde, tabi her kadin ayni degil. Ben 41+0 de geldi sancim sabah, aksamda dogurduydum. Ne zaman gelirse gelsin saglikli gelsin insallah
Birranneee 40+3 üm ama hala bir belirti yok salı gününe kadar beklicez gelmezse yatış olucak suni sancı verilcek 😞 çok korkuyorum kızımda hiç suni sancı almadım suyum geldi kendi sancımla doğum yaptım
Nayan Birranneee hayırlısı olsun canım gelmeyince gelmiyor demekki bende sanırım senin gibi 40+ görecek gibiyim benim doktorum da bekleyelim diyor inşallah gönlünce olur suniye gerek kalmaz bende korkuyorum
Sedooo Ayy evet neden öyle ben de 38 e girdim hiç dönmemiş dediler ne yapabiliriz tecrübesi olan var mi acaba
Nayan Sedooo canım bol bol egzersiz yap gerçi benim ilk gebelik olunca herhalde 33 ten beri aşşağıda ama gel gör tık yok ben ama hep egzersiz yaptım belki ondanda oluştur
Sedooo Nayan bunun için birçok yerde var ama hangileri önerirsiniz varsa link yada öneri egzersiz yapan hocalar varsa atabilirseniz cok makbule geçer 🌹🙏
zeyneep21 40+1 im bende benim oğlumda gelmek istemiyor galiba beklemedeyiz ama sancı da yok gelmicek gibi 😂😂❤️
Nayan zeyneep21 ah bu oğlanlar niye böyle 😅 inanın 40 +1 o kadar çok geliyorki gözüme nasıl durdu acaba diye düşünüyorum o kadar geçmiyor vakit bendede gram sancı yok
Nayan Sedooo yani benimde sabit izlediğim yok ama Gizem Altunlu var instagramda görmüştüm onu izliyorum genelde kendimi zorlamadan yapmaya çalışıyorum sende dikket et her vücüt bir olmayabilir benim hamileliğimde hiç bir risk yoktu rahattım o yüzden sizdede yoksa zorlamadan yapın
Mervergun Sedooo ahududu yaprağı çayı hurma merdüven inip çıkma aksak yürüyüş 2 dünde 1den 3 cm’e yükselttim
Nayan Sayoss Aslında korumasız ilişki çok duydum ama eşim asla istemiyor 😅 enfeksiyon filan olur diye geriye kalan herşeyide yapıyorum ama yok
Sedooo Nayan risk yok cok şükür,bebek de ben de gayet iyiyiz elbette yavaş yavaş dikkat ederek yaparım.Benim de ilk gebelik de inslalah bu hafta değişmiş olur
Sayoss Nayan kız bacım biz yapmıyoruz yinede enfeksiyon var her türlü oluyor yani 😂 ama korunmasız olduğu zaman rahim ağzını yumuşatırmış sen ikna ettt😄😄
Sedooo Mervergun anladım çok teşekkür ederim 🙏 ben aksak yürüyüş yapıyorum squite hareketi ve hurma ananas yemeye başladım inşallah faydası olur perşembeye dek ,o zaman doktora gideceğiz bakalim
Nayan Sayoss el mahkum o konuda benimki ikna olmaz hamile kaldığım günden beri korunuyoruz beyefendi enfeksiyon öğrenmiş bi 😂
xSarelle sbulut64 kız maşaAllah nasıl o kadar beklettiler ki doktorlar? Genelde evham yaptırıp suni sancıyı dayıyorlar aa çok şaşırdım. Bu yazdığınızı keşke ilk doktorum da görse de 40+3 te beni zorla doğurtmasaydı. Devlette mi doğumu yapmıştın canım, özelde mi? 🌷
Nayan sbulut64 ayy kıyamam sanaya o kadar sancı çekmişsin bide niye bu kadar durdurmuş 😅 seninki nerdeyse okula başlayacakmış 😅 ilk olunca hevesten bizimkide beklediğimize gelmiyor
Nayan xSarelle amin çok teşekkür ederim 🥰 bu gün resmen 1 saat yürüdük geldik eve geldim çay içtik o kadar ağrı sızı olmadı yani kasılma filanda mı olmaz yok ananas hurma yiyorum düzenli duş almadan önce bide aldıktan sonra egzersiz kesin yapıyorum ama yok doktorum çatı muayneside yapmıyor açılmam var yok onuda bilmiyorum bekliyorum bakalım sağlıcakla gelsinler inşallah 🤲🏻🌹
brtg xSarelle bende 39+2 bugün gittim acılma sanci vs yok perşembe yine gidicem, ilişki konusunda bende eşime diyorum ama korkuyor aslında bende korkuyorum hayirlisi keyifleri yerinde saglikli olsunda😀
Nayan Tayyibe42 amin çok teşekkür ederim bütğn hamişlerin sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻🌹 haklısınız banada diyorlar hem ilk hemde erkek geç gelir diye bekliyoruz sağlıcakla gelsinler 🥰