mrvt94 Merhaba kizlar 26 haftalıgim ara ara karnım aniden sertlesiyo oğlum sanki içerde geriniyo gibi oluyo bi 15 20 saniye suruyo pelviks zaten inanılmaz agriyo çoğu zaman bu kasılma mi
azlp mrvt94 27. Haftadayım bende de aynısı oluyo yatınca yumuşuyor karnım atakta uzun süre kalırsam idrarımı yaptıktan sonra falan taş gibi oluyor
Ruyasekr2089 mrvt94 bende 24 haftalık hamileyim bugün karnım sertleşti ve vajinamda batma gibi bi ağrı var sabahtan beri böyleyim. Bebekte garip bi şekilde hareketliydi korkuyorum
Nlbl mrvt94 evet bunlar kasılma bebek bir tarafa toplanıyor gibi sertlesme ya da karnın bütünün sert olması doktorum o sekilde söyledi önemli olan sıklıgı günde 4-5 kere olması normal dedi doktorum
kubos_ Bende 35 haftalık hamileyim bebek de bir hafta önde 1 saattir ara ara sancım oluyor sanki bişey karnımı sıkıp bırakıyor ve bel ağrım çok fazla endişelenmeli miyim Kasılma mı? Bilenler bişey desin lütfen korkuyorum
minnosbirkiz kubos_ diğer annelerin ki yalancı sancı ama sizin belinizde ağrı varmış, bi nst ye girmenizi tavsiye ederim
Mystery123 36 haftalık hamileyim aynısı bende de oluyodu 28. Haftadan beri karnımda sertleşme ve bebek geriniyodu sanki bugün nst de sancı çıktı doktorum doğuma hazırlandığını söyledi yalancı sancılar böyle olurmuş 34. Haftadan beri daha sık olmaya başladı bu sertleşmeler eğer suyunuz gelmediyse kanama yoksa bebek hareketliyse korkacak bir şey yok doğum sancısı gelince farkı ayırt edebiliyomuşuz ağrının şiddetinden :))
HavvaM0806_ Mystery123 bende de 28+4 haftada başladı inşallah bende 36 haftaları görürüm çok korkuyorum erken doğum olacak diye
mrvt94 minnosbirkiz yalancı sancı için çok erken değil mi ikinci hamileligim ama ilkin de böyle olduğunu hatırlamıyorum dört sene oldu sezaryan olmuştum sürekli yattigim için belki de olmadı bilmiyorum
kubos_ minnosbirkiz geçer diye yalancı sancıdır diye bekledim sabah beşe kadar yatamadım ağrıdan sonra öylece uyumuş kalmışım bugün yine belim ağrıyor ama Kasılma falan yok
minnosbirkiz mrvt94 haftanızı bilmediğim için bel ağrısı normal gelmedi, kendinizimi yordunuz acaba, ağır bi iş yaptıysanız ondan da olabilir belki, kontrolünüz yakınsa gidip görünün, gidene kadar istirahat edin biraz
Mystery123 HavvaM0806_ korkmayın ben de çok korkmuştum ama stres olumsuz etkiliyo gerçekten magnezyum bol sıvı ve dinlenmek işe yarıyor inşallah sağ salim ve zamanında kucağımıza alırız hepimiz🙏🏻
XMirageX Eğer düzensiz devam ediyorsa yalancı sancı. Fakat takip edin 10 dk da bir, 5 dk da bir gibi bir düzeni var ve bu durum 1 saatten fazla devam ediyorsa dogum sancısı olabilir. İlla ağrıyla gelmesi gerekmiyor sadece kasılma, toplanma şeklinde de ilerleyebilir.
minnosbirkiz mrvt94 ben diğer arkadaşa cevap vermiştim, sizde ona cevap vermişsiniz, onun için söylemiştim sizin için değil 🥲
Gunesrojin kubos_ sizinki biraz fazla ama bende ara ara oluyor o kadar çok sürmüyor dinlenince falan geçiyor bence doktorunuzla görüşün acilmaniz da olabilir
Gunesrojin kubos_ benimde ilk gebeliğim ama oluyor tabi bazen doğum başladığında bile. Su gelmediği için doktorlar kendisi patlatıyor
Ballkusum_33 kubos_ benim 34+4 te doğumum oldu üç yıl önce tam açık ama su gelmedi doğumda doktor patlattı