Meltemanneolsun Havin49_ 4 aydan beri kaşıntı olup 10. Ayda mi çıktı aman Allahım niye öyle oluyor ki bu kasininca hemen çıkmıyor mu
Havin49_ Meltemanneolsun benimki çıkmadı yaşıtlarına göre de dişi çok az doktor normal işte genetik fln diyor ilaç ver patlasın dedim vermedi
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi haha ne bileyim ya ben tel tedavisi görmüştüm küçükken babası da öyle inşallah inci gibi olur bize çekerse pek sanmıyorum ama 😂
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun Benimkide biberon ve emziği ısırıyor dişmi emin olamadım bacım ama çok huysuz olursa çay kaşığı ile calpol verebilirsin daha küçük dediğin gibi ek gıda da yemiyor başka bir şey aklıma gelmiyor şuan
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom yani uyuttum maşallah uyuyor 1 saattir artık sabaha kadar uyur sanırım da bugün hiç uyumadı doğru düzgün. Büyük ihtimal seninki de dişten kaşınıyor onları sürtüyor kaşınmaya çalışıyor.
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun maşallah yatsın da büyüsünler anneleri de biraz nefes alsın😂olabilir canım kızım 7 aylıkken diş çıkardığı için oğlumda kestiremiyorum şuan dişmi değilmi diye kızım da belirti falan yoktu bi anda patladı dişler
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun bir yerde okumuştum dişler babaya çekiyormuş 😅 bence çok güzel dişleri olacak olsun da ya da bebeler bizim gibi sonradan dişiyle uğraşmasın 😂 Benim de süt dişim düşmemiş mecbur çektirdim yaptıracağım yine 😂
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom erkek bebekler kızdan daha zahmetli olurmuş hep. Ondan sanırım. Bakıyorum etleri hafif kabarmis
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi evet babadan alır da babasının da öyle tek tedavisi görmüş jsla da bozuktur dışı
Hicrettt Meltemanneolsun 4.cu ay atagi 😂😂😂 biz dibine kadar yaşadık bende diş sanmıştım taaaa ki bugüne kadar 🥲 7 aylık oldu ve şu an diş çıkarmadayız 40derece ateş gece uyanıp bişeyler ısırmaya çalışıyor, meme dışında ek gıda istemiyor 😂
Deleted33000 Burnosunn_annesi bebiş çok huzursuz ve çok ağlıyor genelde kanlı ve sümüksü kaka oluyo canım sen nasılsın bebiş iyimi
Deleted33000 Meltemanneolsun evet canım 3 çocuk gerçekten çok zorlanıyorum diş ağrısı var ve alerji ile birleşti çocuk muhvoldu