Burnosunn_annesi Meltemanneolsun dişten kulak ağrısı oluyor o zaman çiçeğim inşallah geçer bir an önce 🥲🥲
Meltemanneolsun ShutUp aman gelişimi güzel olsun sağlıklı olsunlar da yoksa benim kalbim dayanmayacak artık
ShutUp Meltemanneolsun amin inşallah cümlemizin. Büyüyüp gidiyorlar sıkıntı edip daraltmayın kendinizi
Meltemanneolsun ShutUp ay yok daraltmayacagim da evham yapıyorum tabi canı aciyo ya şu an belki o beni çok üzüyor ya her bebek yaşıyor daha minnacık bedenler
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi peki kulağa bir şey yapalım mı ona da zeytinyağı damlatılır diye okudum bir yerde ağrıyorsa diye
Deleted33000 Meltemanneolsun benimki iki ay asisindan beri çok çok huysuz meğerse muhtemelen süt alerjisi var neler çekiyorum alerji doktoruna götüreceğim iki hafta sonra
Meltemanneolsun Deleted33000 ay canım onun için mutlaka götür geçiyormuş sonradan ama geçene kadar da çok zorluyormuş Allah kolaylık versin
Deleted33000 Meltemanneolsun sağol canım götüreceğim tabikide kız yavrum yazık çok huysuz ve ağlıyor sürekli hemen götürmek istiyorum ama tam büyük cocuklarin sinavlari başladı kimseye bırakamıyorum o yüzden ara tatili bekliyom
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun yok yok bisey yapma diştentir Büyük ihtimalle bir dahakine güdince doktor bakar kuzum kendiliğinden akar rahatlar.
Burnosunn_annesi Meltemanneolsun oda kulak ağrısından oluyo kuzuk bizimkide kac gündü yeşildi kulağı hafif akmıştı ordan anladım
Meltemanneolsun Deleted33000 neyse ki az kaldı ara tatile . Sen de 3 çocuktu de mi zor vallahi Allah kolaylık versin sana hepsiyle ilgilenmek uğraşmak ayri ayri. Belkino da dişten agliyordur
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi daha geçen pazartesi kontrolü vardı o zaman bir şey dememisti ben yine randevu alayım bari 😊
Deleted33000 Burnosunn_annesi bebiş çok huzursuz ve çok ağlıyor genelde kanlı ve sümüksü kaka oluyo canım sen nasılsın bebiş iyimi
Meltemanneolsun Burnosunn_annesi ağzına bakmadı sanırım baktigini hiç hatırlamıyorum her yerini kontrol etti ama o zaman tükürüğü bile yoktu birden bu son 2 günde olmaya başladı salyasi tükürüğü kasinmasi
Deleted33000 Meltemanneolsun evet canım 3 çocuk gerçekten çok zorlanıyorum diş ağrısı var ve alerji ile birleşti çocuk muhvoldu
Meltemanneolsun Havin49_ 4 aydan beri kaşıntı olup 10. Ayda mi çıktı aman Allahım niye öyle oluyor ki bu kasininca hemen çıkmıyor mu