sudeli4 omer gokhan edısoy yaptı amelytmı o esnada bile hanı rısklerı soyledı bana bebegın suyu patlayabılır bunları demem gerek dıye ama ben duanın bini bin para o kadar guzel tesellı ettı kı once allaha sonra bana emantsınız dedı suanda kendı ızınlı hastanede eşide kadın dogum seden eyısoy ondan da memnunum o kadar ıyıler kı benle sevınıyolar tesellı verıyolr her işleri besmele ile ıyı oldugunda benle beraber sevınıyolr bu surecımın guzel gecmesının sebebı o çiftler bana şey demıstı ınsallah beraber 34 haftayı goruruz dedı bende sordum rısklı oldugum ıcın hocam olakı erken oldum kuvezde ne kadar kalır dıye kendısı bana sey dedı 34 gorelım dıye bu hastane 34 altını kabul etmıyo bazı seylerı yetersız maalsf demstı ben senı sevk etmek ıstemdm o yuzden dıkktlı ve sureklı takıbını ıstedım dedı dogumda nasıl bılmyrm sadece ben serklaj amelyt olrken yanımda kı hasta 3 cocuk ve sezaryandı seden hoca yaptı sey dedı rahım yapısmıs yaslanmıs mumkunse 4 dusunme ben elımden geldıgınce temız calıstım dedı baya acıklama ve tavsıye vermıstı o anda da hıc gıtmıyodm bu dr kontrole muane ılgılenmesı guzl amlyt ıyı olcgnı dusunyrm norml olrsada tabı kı ebe olcgı ıcın. Nasıp baklm surec neyı gosterır hepımızın hakkında hayırlısı olsun 🙏🩷