ssuozkan ben hep normal beslendim zaten başlangıçta aşırı kusmalarım oldu 5 kg vermiştim ekmeği azaltıp sebze vs yürü yemekleri bol bol tükettim günde Bir yumurta mutlaka yedim bi kaç siyah zeytin bi kaç yeşil zeytin ev yapımı reçeller yeşillikler vs hamileyim diye özellikle şunu da yapayım yeyim olayı olmadı ama ben avakado çok tükettim resmen canım istiyordu aşermek gibi sürekli yedim , kaşarlı tost yada bol kaşarlı kuymak filan yada fırında kaşarlı yemekler yaptım kaşar kg aldırıyor diye 😂 ekmeği azalttım ama bazen hamur işi aşırı cnm istiyordu yiyordum ceviz fındık kuru kayısı kuru üzüm mevsimdeki tüm meyveler yedim son zamanlarımda tahin pekmeze düştüm delice yiyordum philipsin katı meyve
Sıkacağını aldım bi zaman sonra meyve
Yiyemedim sürekli meyveleri sıkıp karışımlar yapıp kahvaltıma ekliyordum özellikle portakal suyu , doğurana kadar ben kusma sorunu yaşadım doğururken bile hemşire kap tutuyordu öyle aşırı bi yeme olayım olmadı hiç yani 12 kg aldım toplamda Benm bebişte geriden geliyordu son haftalarda hızlandı kg alımı ben ekstra bsey yapmadım cnm sağlıklı düzenli beslenmeye çalıştım başlarda
Ekmeği hep azalttım yeşil mercimek nohut gibi tahılları da çok tükettim tavuk hiç yiyemedim tiksindim normalde severdim ama genelde et köfte türü tükettim 36+5 de 3,5 kg doğdu 2 hafta daha dursa 4 ü geçerdi demişti doktorum.